OmaKamu ry

Pohjola Vakuutuksen ja OmaKamu ry:n yhteistyöllä edistetään lasten hyvinvointia

Jaa
Pohjola Vakuutus ja OmaKamu ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä yhä useammalla lapsella on mahdollisuus saada turvallinen aikuinen elämäänsä OmaKamu-toiminnan keinoin. OmaKamu-toiminnan tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvoinnin edellytyksiä ennakoivasti ja pitkäaikaisesti.
OmaKamu-toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.
OmaKamu-toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.

Ohjaamme luotettavia vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten ja nuorten kavereina eli Kamuina. Pk-seudun, Lahden ja Hämeenlinnan alueella yhteensä noin 160 lapsella on tällä hetkellä aikuinen Kamu pitkäaikaisena tukena elämässään. Kuitenkin pelkästään pääkaupunkiseudun alueella aikuista Kamua odottaa yli 130 lasta.

Yhteistyössä OmaKamu-toiminnan taloudellisen tukemisen lisäksi Pohjola Vakuutus kannustaa henkilöstöään tekemään vapaaehtoistyötä ja edistää OmaKamu-toiminnan näkyvyyttä OmaKamu ry:n kanssa.

– Olemme iloisia Pohjola Vakuutuksen kanssa aloittamastamme yhteistyöstä, jonka tavoitteena on pitkäaikainen kumppanuus. Yhteistyön kautta OmaKamulla on paremmat mahdollisuudet löytää pitkäaikaista tukea lapsille, jotka sitä tarvitsevat. Tällä voi olla kauaskantoiset myönteiset vaikutukset niin lasten kuin aikuistenkin elämään, kertoo OmaKamun toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

– Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Erityisesti tämä maailmantilanne aiheuttaa monessa nuoressa epävarmuutta, ja mahdollisuus luotettavaan ja pitkäaikaiseen ystävyyteen aikuisen kanssa on ensiarvoisen tärkeää, painottaa Pohjola Vakuutuksen vastuullisuudesta vastaava, Head of ESG Nella Korhonen.

– Uskon, että meillä on yhteiset intressit luoda turvaa lapsiperheiden elämään. Lasten hyvinvoinnin edistäminen on meidän kaikkien aikuisten tehtävä, Puukko jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:


Pohjola Vakuutus


OP Ryhmän viestintä:


viestinta@op.fi, puh. 010 252 8719.


OmaKamu ry


Pekka Puukko


OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja


pekka.puukko@omakamu.fi, puh. 050 543 8383

Kuvat

OmaKamu-toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.
OmaKamu-toiminta edistää lasten ja nuorten hyvinvointia.
Lataa
OmaKamu ry ohjaa luotettavia vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten ja nuorten kavereina eli Kamuina.
OmaKamu ry ohjaa luotettavia vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten ja nuorten kavereina eli Kamuina.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

OmaKamu ry
Marjaniementie 74 (Iiris-keskus)
00930 Helsinki

0505438383https://www.omakamu.fi

OmaKamu ry on vuonna 2013 perustettu uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka organisoi lasten ja nuorten kanssa toteutettavaa vapaaehtoista aikuiskaveritoimintaa, OmaKamu-toimintaa. Koulutamme vapaaehtoisia aikuisia kavereita lapsille, jotka tarvitsevat elämäänsä lisää turvallisia aikuisia pitkäaikaiseksi

OmaKamu-toimintaa toteutetaan pääkaupunkiseudun lisäksi yhteistyöjärjestöjen kautta Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Vuonna 2022 OmaKamu-toiminta käynnistyi Tampereella. Toimintamme kautta noin 160 lapsella on turvallinen aikuisen kaveri pitkäaikaisena tukenaan.Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta OmaKamu ry

Mannerheimin Lastensuojeluliitto käynnistää Tampereella OmaKamu-toiminnan – Vapaaehtoistoiminnasta tukea lasten ja lapsiperheiden arkeen2.6.2022 11:46:22 EEST | Tiedote

Koronavuosien ja Ukrainan sotatilanteen takia on lasten tuen tarve lisääntynyt entisestään. Lapsia ja lapsiperheitä tuetaan monin tavoin kunnallisen sosiaalitoimen kautta, mutta tarve ylittää tarjonnan moninkertaisesti. Täydentävää tukea lapsiperheille tarvitaan järjestöiltä. Vastatakseen paikallisten lasten ja nuorten avun tarpeeseen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri ry on käynnistänyt yhteistyön OmaKamu ry:n kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on organisoida OmaKamu ry:n toimintamallin mukaista vapaaehtoistoimintaa, jossa aikuiset tukevat lasten ja lapsiperheiden arkea toimimalla lasten aikuiskavereina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme