Excellence Finland

Juha Ylä-Autio nimitetty eurooppalaisen laatujärjestön EOQ:n hallituksen jäseneksi

Jaa
Suomen Laatuyhdistys ry:n toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio on kutsuttu eurooppalaisen laatujärjestön European Organization for Qualityn (EOQ) hallitukseen.

Nimitys vahvistettiin järjestön yleiskokouksessa 24.6.2022. EOQ:n hallituksessa ovat edustettuina Suomen lisäksi Norjan (pj.), Iso-Britannian, Itävallan, Ranskan, Portugalin ja Saksan laatuyhdistykset.

European Organization for Quality on itsenäinen, voittoa tavoittelematon järjestö, johon kuuluu yli 70 000 jäsentä ja 500 000 yritystä sen jäsen- ja kumppaniorganisaatioissa Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. EOQ on eurooppalainen järjestö (NGO), jonka tavoitteena on laadunhallinnan parantaminen koordinoidusti. Se pyrkii jäsenjärjestöjensä kautta parantamaan eurooppalaista yhteiskuntaa laadun ja kehitystyön avulla. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Excellence Finland – Suomen Laatuyhdistys ry:n toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio, p. 040 7523312, juha.yla-autio@excellencefinland.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Excellence Finland
Excellence Finland
Keilaranta 8
02150 Espoo

https://www.excellencefinland.fi/

Suomen Laatuyhdistys ry on vuonna 1966 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Suomen Laatuyhdistys ry:n kansallinen tavoite on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita.

Yhdistyksen jäseninä on noin 350 suomalaista yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiota ja sen toiminnassa on mukana tuhansia liiketoiminnan kehittäjiä ja vaikuttajia. Laatuyhdistys jakaa vuosittain parhaille ulkoisen arvioinnin organisaatioille Suomen Laatupalkinnon sekä Suomen Kiertotalouspalkinnon. Toukokuusta 2022 alkaen yhdistys on käyttänyt uutta brändinimeä Excellence Finland.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Excellence Finland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye