Tampereen Särkänniemi Oy

Särkänniemeen on avattu lippuautomaatit – ensimmäisen asiakkaan kommentti: ”onpa näppärä laite!”

Jaa
Särkänniemen ja Vincitin yhteistyönä toteuttama digiuudistus on edennyt ensimmäisten lippuautomaattien avaamiseen. Mukana lippuautomaattien kehittämisessä oli myös espoolainen Infodata Processing Oy. Jo ensimmäisenä päivänä lippuautomaatit saivat asiakkailta kiittävää palautetta. Lippuautomaatit ovat avoinna Särkänniemen aukioloaikojen puitteissa, ja niistä voi ostaa tai lunastaa rannekkeita, sekä ostaa sisäänpääsylippuja, pysäköintilippuja ja kertalippuja laitteisiin ja kohteisiin.
Uudet lippuautomaatit palvelevat asiakkaita Särkänniemen lipunmyyntiteltan edustalla.
Uudet lippuautomaatit palvelevat asiakkaita Särkänniemen lipunmyyntiteltan edustalla.

Heinäkuun sesonki tuo Särkänniemeen erityisesti aurinkoisina päivinä paljon asiakkaita ja lipunmyyntipisteiden jonot voivat kasvaa pitkiksi. Yhtenä osana vuosia kestävää digiuudistusta Särkänniemi haluaa lyhentää jonotusaikaa teknologian avulla eri puolilla puistoa. Nyt ensimmäinen askel on otettu, kun viisi neonkeltaista lippuautomaattia avattiin Särkänniemen lipunmyyntiteltan edustalle. 

”Tämä on historiallinen hetki. Digitalisaatio on tätä päivää ja digitaalisten ratkaisujen avulla saamme Särkänniemen asiakaskokemuksesta koko ajan sujuvamman ja miellyttävämmän. Viisi nyt avattua automaattia ovat vain alkusoittoa, ja tulevaisuudessa avaamme lippuautomaatteja enemmän sekä Särkänniemeen että myös sen ulkopuolelle, esimerkiksi Tampereen keskustaan”, iloitsee Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä. 

Lippuautomaattien kehittämisestä vastasi miehittämättömiin maksuautomaatteihin erikoistunut Infodata Processing Oy. Särkänniemen lippuautomaatti on yrityksen ensimmäinen tällaisenaan toteutettu laajamittainen automaattikokonaisuus. ”Lippuautomaatti on ollut erittäin mielenkiintoinen projekti, jonka toteutimme tiiviissä yhteistyössä Särkänniemen kanssa. Kyseinen lippuautomaatti on täysin uusi ja ainutlaatuinen ratkaisu, joten projekti on vaatinut saumatonta yhteistyötä kaikilta osapuolilta, missä olemme onnistuneet. Olemme todella kiitollisia, että Särkänniemi valitsi juuri meidät tämän ainutlaatuisen tuotteen kehittäjäksi”, kertoo Infodata Processing Oy:n toimitusjohtaja Anton Khreliats. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Uudet lippuautomaatit palvelevat asiakkaita Särkänniemen lipunmyyntiteltan edustalla.
Uudet lippuautomaatit palvelevat asiakkaita Särkänniemen lipunmyyntiteltan edustalla.
Lataa
Automaateista voi kätevästi ostaa tai lunastaa mm. Särkänniemi-rannekkeita.
Automaateista voi kätevästi ostaa tai lunastaa mm. Särkänniemi-rannekkeita.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy
Tampereen Särkänniemi Oy
Särkänniemi
33230 TAMPERE

020 7130 200https://sarkanniemi.fi/fi/

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula. Alueelta löytyy myös Tampereen kaupungin hallinnoima Sara Hildénin taidemuseo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme