Wasaline Oy

AURORA BOTNIA TÄYTTÄÄ VUODEN

Jaa
Sunnuntaina 28.8.2022 tulee kuluneeksi vuosi Wasalinen matkustaja-autolautta Aurora Botnian neitsyt-matkasta. Vuosi oli täysin poikkeuksellinen pandemiasta ja matkustusrajoituksista johtuen, mutta Aurora Botnia on siitä huolimatta ylittänyt kaikki odotukset. Uusi laiva saatiin Vaasan ja Uumajan väliseen liiken-teeseen juuri oikealla hetkellä ja on edelleen yksi maailman energiatehokkaimmista matkustaja-aluksista. Aurora Botnian ansiosta Wasaline on rikkonut ennätyksiä sekä matkustajien että rahdin määrässä kuu-kausi toisensa jälkeen. Merenkurkun laivayhteyden tulevaisuudennäkymät ovatkin nyt valoisammat kuin koskaan.
Wasaline Aurora Botnia
Wasaline Aurora Botnia

Aurora Botnian 1-vuotispäivän kunniaksi Wasaline myy päiväristeilyjä puoleen hintaan. Kampanjahinnat ovat voimassa varustamon verkkosivuilla viikon 35 ajan ja edullisen risteilyn voi varata 29.8.-17.11.2022 väliselle ajalle. Risteilykampanjalla varustamo haluaa kiittää uskollisia matkustajiaan, joiden tuella Wasaline on selvinnyt haastavista ajoista ja vakiinnuttanut paikkansa Merenkurkussa.

”Pandemiasta huolimatta Aurora Botnian ensimmäinen vuosi on ollut erittäin onnistunut. Palaute sekä matkustajilta että rahtiliikenteeltä on ollut erittäin positiivista ja laivan konsepti on osoittautunut juuri niin hyväksi kuin suunniteltiin. Vaikka laivassa on paljon uutta teknologiaa, teknisiä ongelmia on ollut erittäin vähän. Kiitämme kaikkia matkustajia ja rahtiasiakkaitamme menestyksekkäästä vuodesta”, kertoo Wasalinen toimitusjohtaja Peter Ståhlberg.

Ensimmäisen vuotensa aikana Aurora Botnia on kuljettanut 250 000 matkustajaa ja melkein 50 000 henkilöautoa. Rahtia reitillä on kulkenut yli 22 000 rahtiyksikköä. Wasalinen kautta on myös varattu paljon hotelliyöpymisiä Vaasaan ja Uumajaan. Kesällä 2022 kaupunkien hotelliyöpymiset olivat ennätystasolla ja matkailijamäärät ovat piristyneet pandemiaa edeltävälle tasolle.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Wasaline Aurora Botnia
Wasaline Aurora Botnia
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Wasaline Oy
Wasaline Oy
Laivanvarustajan katu 6
65170 Vaasa

Wasaline on maailman pohjoisin varustamo, joka kuljettaa päivittäin matkustajia ja rahtia Vaasan ja Uumajan välillä. Wasalinen uusi Aurora Botnia on maailman ympäristöystävällisin matkustaja-autolautta. Lisätietoja: www.wasaline.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wasaline Oy