HSL Helsingin seudun liikenne

HSL tiivistää yhteistyötä tapahtuma-alan kanssa – konserttilipun ostajalle joukkoliikennelippu

Jaa
Suomen suurimman pop-tähden Antti Tuiskun Bailantai -konsertteihin lipun ostaneet saavat HSL:n joukkoliikennelipun osana konserttilippua. Kyse on HSL:n ja Warner Music Liven aloitettavasta yhteistyöstä, jonka tavoitteena on edistää vastuullisuutta ja kestäviä liikennemuotoja.
Yhteistyössä HSL ja Warner Music Live - Parhaat keikat tehdään yhdessä.
Yhteistyössä HSL ja Warner Music Live - Parhaat keikat tehdään yhdessä.

Yhteistyö aloitetaan pilotilla Antti Tuiskun Bailantai -konserttien yhteydessä. Pilotin tavoitteena on hakea kokemusta ja palautetta asiakkailta siitä, miten yhteistyö käytännössä toimii ja mihin asioihin tulevaisuudessa kannattaa panostaa.

Helsingin Olympiastadionilla järjestettäviin konsertteihin odotetaan saapuvaksi paljon väkeä, mikä tarjoaa loistavan mahdollisuuden joukkoliikenteen hyödyntämiselle.

”HSL-alueella erilaiset tapahtumapaikat ovat hyvin saavutettavissa joukkoliikenteellä. HSL:n tavoitteena on edistää vastuullista ja kestävää liikkumista, sujuvaa arkea ja kaupungin viihtyisyyttä. Yhteistyön tiivistyminen tapahtuma-alan kanssa tukee näitä tavoitteita ja auttaa osaltaan vähentämään ruuhkia ja vapauttamaan arvokasta pysäköintitilaa kaupunkiympäristössä”, tiivistää yksikön päällikkö Tapio Salomaa HSL:stä.

”Me Warner Music Livellä olemme matkalla kohti vastuullisempaa tapahtumatuotantoa. Maailmaa ei muuteta yhdessä yössä, mutta mietimme kaiken aikaa, miten tuotamme konsertteja ja kiertueita entistä vastuullisemmin. Lipun hintaan sisältyvät joukkoliikenneliput ovat tästä hyvä esimerkki. Olemme kiitollisia ja iloisia, että HSL jakaa saman vision kanssamme ja lähti tähän kampanjaan mukaan”, kiittelee Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen.

Sisällyttämällä joukkoliikennelippu tapahtumalippuun HSL ja Warner Music Live tavoittelevat laajamittaista joukkoliikenteen käyttöä tapahtumiin saapuessa. Tällä varmistetaan sujuvammat matkat ja liikenne sekä tapahtuman osallistujille että muille alueen asukkaille. Tapahtumalippuun sisältyvä joukkoliikennelippu helpottaa vastuullisen valinnan tekemistä myös niille, jotka eivät ole tottuneita joukkoliikenteen käyttäjiä.

Bailantai-konserttilippuun sisältyvä matkalippu on aktivoitavissa tapahtumapäivänä kello 15:stä alkaen seuraavaan aamuyöhön kello 3:een asti. Lippu on voimassa aktivointihetkestä 24 tunnin ajan. Lippu kattaa ABCD-vyöhykkeet, eli se on voimassa koko HSL-alueella. Jokainen lipunostaja tulee saamaan Lippupisteeltä sähköpostitse tarkemmat ohjeet ja lippukohtaisen koodin matkalipun lunastukseen.

Antti Tuisku nousee Olympiastadionin lavalle Bailantai-konserteissa Helsingissä 9. ja 10. syyskuuta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapio Salomaa, Yksikön päällikkö, Yritysmyynti & Kumppanuudet, HSL
tapio.salomaa@hsl.fi
+358 40 531 3788

Kuvat

Yhteistyössä HSL ja Warner Music Live - Parhaat keikat tehdään yhdessä.
Yhteistyössä HSL ja Warner Music Live - Parhaat keikat tehdään yhdessä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Suuret kaupunkiseudut peräänkuuluttavat valtiolta riittäviä panostuksia kestävään kasvuun13.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Seitsemän suurinta kaupunkiseutua esittävät yhteisessä kannanotossaan vakavan huolensa valtion niukoista resursseista kaupunkiseutujen kasvun tukemiseen. Pääministeri Petteri Orpon hallituksen ohjelma tunnistaa MAL-seutujen keskeisen merkityksen, mutta ei juurikaan varaa rahoitusta seutujen kehittämiseen. Seudut ovat määrätietoisesti kehittäneet kestävää yhdyskuntarakennetta ja peräänkuuluttavat pitkäjänteisyyttä myös valtiolta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme