SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Syksy kutsuu kylpylälomalle Pohjois-Karjalaan. Kylpyläkolmikon uusin tulokas on nautiskelukylpylä Kimmel Spa Joensuussa.

Jaa
Pohjois-Karjalaan on kuin huomaamatta muodostunut laadukkaiden kylpylöiden kolmikko. Kolin huipun maisemakylpylä ja Bomban karjalainen kylpylä saivat heinäkuussa 2022 seurakseen Joensuun hotelli Kimmeliin avautuneen nautiskelukylpylä Kimmel Span. Siinä missä Kolilla ja Bomballa kylvetään vahvassa luontoyhteydessä, nautiskellaan Joensuussa kylpyläiloista tyylikkään höyrytakan äärellä
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.

– Kylpylät tuovat ihanaa hemmottelua pohjoiskarjalaisten luonto- kulttuurielämysten oheen. Matkailijat hakevat nyt kuormittavan arjen vastapainoksi luksuksenomaisia, omaa hyvinvointiaan lisääviä elämyksiä. Työmatkustajille laadukas hotellikylpylä on toisinaan syy jopa hotellin valintaan, matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta kertoo.

– Meillä Pohjois-Karjalassa itsensä hemmottelusta saa nyt nauttia peräti kolmella paikkakunnalla, Nurmeksen Bomballa, Kolilla ja Joensuussa. Itse kiertäisin lomalla kaikki, sillä välimatkat näiden paikkakuntien välillä ovat lyhyitä.

Uusin tulokas Joensuun uudistetussa hotelli Kimmelissä

Original Sokos Hotel Kimmeliin avautui heinäkuussa 2022 nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Sisustusarkkitehti Jaakko Puron suunnittelema kylpylä koostuu kolmen altaan allasosastosta, jalkakylpyalueesta, saunoista ja elämyssuihkuista. Kylpylän erikoisuus on tunnelmaa luova uniikki höyrytakka. Kylpylän valmistuminen päätti Original Sokos Hotel Kimmelin 1,5 vuotta kestäneen uudistuksen, jossa hotellista luotiin nykykarjalaista luksusta tarjoava tapahtumatalo tyylikkäine huoneineen ja juhlatiloineen.

Maisemakylpylä Kolin huipulla

Kolin kylpylässä vietetään hemmotteluhetki kansallispuistossa tehdyn patikointiretken tai laskettelupäivän jälkeen. Break Sokos Hotel Kolin alakerrassa sijaitseva Koli Relax Spa sopii aikuiseen makuun, ja onkin iltaisin avoinna vain täysi-ikäisille. Kylpylässä on erilaisia altaita, elämyssuihkut sekä useampi sauna. Kolin upeaa auringonlaskua voi ihailla kylpylän ulkopaljuista käsin. Kylpylästä avautuva kansallismaisema on täällä käsinkosketeltavan lähellä.

Kylpylähotelli Pielisen rannalla

Karjalaiskylän kupeessa, Pielisen rannalla sijaitseva Break Sokos Hotel Bomba on uniikki matkakohde ympäri vuoden. Hotellin kylpylä Spa Bomba on luonnosta nauttimisen ja rentoutumisen keidas, joka henkii karjalaista mystiikkaa elämyssaunoineen ja ylellisine allasosastoineen. Ulkoporealtailla kylvetään Pielisen erämaajärveä ihaillen.

Hotellivaraukset www.sokoshotels.fi

Kylpyläliput tarjolla erikoishintaan hotelliasukkaille. Kylpylälippu sisältyy tiettyihin huoneluokkiin ja alla mainittuihin kampanjahintoihin.

Break Sokos Hotel Bomban loppuvuoden kylpylälomatarjous:

Hinnat alkaen 74,50 €/henkilö/vrk sisältäen kylpylälipun. Voimassa 31.12.2022 asti saatavuuden mukaan.

Varaa osoitteessa www.sokoshotels.fi koodilla KYLPYLÄ

Break Sokos Hotel Kolin Kolisee-paketti tarjoaa edullisen loppusyksyn loman. Hinnat alk. 74 €/henkilö/vrk sisältäen kylpylälipun. Voimassa 2.11.–22.12.2022 saatavuuden mukaan.

Varaa osoitteessa www.sokoshotels.fi koodilla KOLISEE.

Original Sokos Hotel Kimmelin kylpylätarjous. Alkaen-hinta sisältää majoituksen tyylikkäässä Superior-huoneessa sekä käynnin Nautiskelukylpylä Kimmel Spassa alkaen-hintaan 79€/hlö/2hh. Tarjous voimassa viikonloppuisin 31.12.2022 asti saatavuuden mukaan.

Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi varauskoodilla BKIMMELSPA.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina Kanninen
matkailu- ja myyntijohtaja
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
s-posti tiina.kanninen@sok.fi
Puh. 010 768 2755

Kuvat

Nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Lataa
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa. Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu.
Lataa
Koli Relax Spa. Break Sokos Hotel Koli.
Koli Relax Spa. Break Sokos Hotel Koli.
Lataa
Spa Bomba, ulkoporealtaat. Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes.
Spa Bomba, ulkoporealtaat. Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels 

Sokos Hotels on 48 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun neljä eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Uusimmassa hotellityypissä, Heymossa maksat vain siitä, mitä kulloinkin tarvitset. Ensimmäinen Heymo-hotelli avataan keväällä 2022. 

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin, myös tänä vuonna. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Kaikilla Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. 

www.sokoshotels.fi   

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä kiihdyttää - palkkaa yli 100 uutta digiosaajaa27.9.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Kaupparyhmä on viimeisen viiden vuoden aikana kasvanut vetovoimaiseksi digialan työnantajaksi ja Suomen mittakaavassa merkittäväksi digitaloksi. Universumin tuoreessa tutkimuksessa S-ryhmä nousikin IT-ammattilaisten arvioissa ihanteellisten työnantajien listalla jo kärkikymmenikköön. S-ryhmä ui suhdannetta vastavirtaan ja rekrytoi digialan kehittäjiä, jotka pääsevät vaikuttamaan yli kahden miljoonan suomalaisen päivittäiseen arkeen verkkokauppojen, mobiilisovellusten ja digipalvelujen myötä.

Nyt laskee suklaan, vessapaperin ja juustojen hinnat – S-ryhmä jatkaa kevään hinnanalennuksia26.9.2023 09:19:43 EEST | Tiedote

Ruokaostoksia tekevien asiakkaiden mielissä on havaittavissa toivoa: S-ryhmän tuoreen asiakaskyselyn mukaan ruoan hintaa miettimään joutuvien kuluttajien määrä on kääntynyt pieneen laskuun ja samalla aiempaa harvempi on joutunut luopumaan jostain ruoasta. S-ryhmä helpottaa asiakkaiden arkea entisestään ja laskee tiistaina 26.9. noin sadan Xtra-tuotteen hintaa vieläkin edullisemmaksi. Hinnanlasku on jatkoa maaliskuulle, jolloin S-ryhmä laski lähes neljänsadan Xtra-tuotteen hintaa. Omien merkkien hintojen alennus tukee kuluttajien ostokäyttäytymistä: omien merkkien osuus on parin viime vuoden aikana kasvanut suomalaisten ostoskoreissa.

Kysely: Lähes puolet suomalaisista kamppailee joka syksy saman pukeutumishaasteen kanssa13.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Sokoksen teettämästä laajasta kyselytutkimuksesta selviää, että suomalaiset kaipaavat tällä hetkellä pukeutumisessaan eniten vinkkejä monikäyttöisten ja istuvien vaatteiden löytämiseen. Lähes puolet vastaajista kokee syksyllä haastavaksi löytää omalle tyylilleen sopivia vaatteita. Lisäksi useampi kuin joka kolmas kokee hankalaksi istuvien vaatteiden löytämisen. Tutkimukseen vastasi 1 326 eri-ikäistä suomalaista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme