Kasvu Open

Haku Seed Village -ohjelmiin on auki

Jaa
Syksyn 2022 Seed Village -ohjelmat: Data terveysbisneksessä ja Biokuidut teollisuudessa, sopiva kasvuhaluisille yrityksille, joilla on tarve tutkimusyhteistyölle tai tuotteen/palvelun validoinnille.

Ohjelmat ovat yrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus henkilökohtaisiin tapaamisiin oman toimialan asiantuntijoiden, sparraajien, muiden yrittäjien ja TKI-toimijoiden kanssa. Yrittäjille maksuttomien ohjelmien idea on laajentaa yritysten verkostoja ja kiihdyttää yritysten innovaatioiden kehitystä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) avulla. 

SEED VILLAGE -OHJELMAT

1 TERVEYS, HYVINVOINTI JA LIIKUNTA – DATA TERVEYSBISNEKSESSÄ

Ohjelma on terveys-, hyvinvointi- ja liikunta-alan yrityksille, jotka haluavat tehdä dataturvallista terveysbisnestä. Lue lisää

2 UUDISTUVA TEOLLISUUS – BIOKUIDUT TEOLLISUUDESSA

Ohjelma on suunnattu kaikille teollisuusalan yrityksille, joilla on halua uudistaa teollisuuden toimintamalleja. Lue lisää

HAKUAIKA & AIKATAULU

Hakuaika Seed Village -ohjelmiin on 5.9.-2.10.2022. Hakeminen ohjelmiin tapahtuu verkossa. Katso ohjelmat ja hae mukaan!

Syksyn 2022 Seed Village -ohjelmat toteuttavat Kasvu Open, Business JyväskyläJyväskylän yliopisto JYU ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK.

LISÄTIEDOT

Teo Tarri
Kasvu Open
044 493 8567
teo.tarri@kasvuopen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open tarjoaa palveluja kasvuhaluisille yrityksille. Visiomme on auttaa jokaista suomalaista yritystä tavoittamaan omat hullunrohkeat unelmansa.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, If, Keski-Suomen Liitto, KPMG, KPY, Staffpoint Executive, Technopolis, Varma ja Yksityisyrittäjän säätiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme