ExpomarkExpomarkExpomark

KUTSU: Energiamessuilla Tampereella 25.–27.10.2022 pohditaan energiatuotannon vakaata tulevaisuutta – tule kuulemaan alan tärkeimmät uudet tuulet!

Jaa
Tervetuloa tekemään kattava katsaus energia-alan muuttuvaan tulevaisuuteen Energiamessuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 25.–27.10.2022! Tapahtumakokonaisuuden kattauksessa nostetaan esiin mielenkiintoisia seikkoja siitä, miten Suomen tulisi mukautua energia-alan muutokseen. Media voi akkredoitua messuille paikan päällä messutoimistossa tai etukäteen sähköisesti.

Energia-alan kysymykset ja hiilineutraalit energiavaihtoehdot ovat ajankohtaisempia kuin koskaan ennen. Maailman epävakaa tilanne kasvattaa tarvetta kohtuuhintaiselle, kestävälle ja vakaalle energiatuotannolle, sillä kriisin vaikutukset näkyvät myös Suomessa. Energiamessuilla kuulet, millaisista teollisuuden ja kiinteistöjen energiaratkaisuista huomenna puhutaan, ja millaisia ovat energiantuotannon ja -teknologien uusimmat ratkaisut.

Energiamessuilla ohjelma jakautuu kolmelle lavalle: Energian tulevaisuus -lava (päälava), Voima-lava ja Valo-lava. Energia-alan johtavat asiantuntijat käsittelevät lavapuheenvuoroissaan juuri nyt puhututtavia aiheita ja tekevät katsauksia tuoreimpiin hankkeisiin, ja messujen noin 300 näytteilleasettajaa esittelevät omia innovaatioitaan, joilla vastataan alan murroksen myötä tapahtuviin tarpeisiin.

Otteita Energiamessujen ohjelmasta päälavalla:

Ti 25.10. klo 10.45: Suomen energiahuolto ja NATO-jäsenyys, Pia Oesch (johtaja, Energiahuolto-osasto, Huoltovarmuuskeskus)

Ke 26.10. klo 10.45: Olkiluoto 3 – Suomen suurin ilmastoteko, Juha Poikola (yhteiskuntasuhdepäällikkö, Teollisuuden Voima)

Ke 26.10. klo 14.05: Miten energia-ala selvittää edessä olevat haasteet, Jukka Leskelä (toimitusjohtaja, Energiateollisuus ry)

To 27.10. klo 12.30: Sähkö- ja energiaverkkojen tulevaisuus – sähköomavarainen Suomi, Mikko Heikkilä (strategisen verkkosuunnittelun päällikkö, Fingrid)

Oheisten aiheiden lisäksi kuullaan monia muita ajankohtaisia ja keskustelua herättäviä puheenvuoroja. Tapahtuma on ainutkertainen, sillä näin vaikuttavaa ja suurta joukkoa energia-alan huippuasiantuntijoita nähdään samassa tilaisuudessa todella harvoin – jos koskaan. 

Samalla akkredoitumisella pääsy myös laadukkaisiin rinnakkaistapahtumiin

Akkredoitumalla messuille media pääsee myös vierailemaan veloituksetta Energiamessujen korkealaatuisissa rinnakkaistapahtumissa, Energiapäivässä ja Energiakongressissa.

Energiapäivässä 25.10. puhumassa ovat mm. Jean-Marie Dauger (Chairman, World Energy Council) aiheenaan Polarization, Fragmentation, and Geopolitics: Consequences for Energy Policies and for WEC’s Ambitions, Jaani Pietikäinen (Suomen-toimiston päällikkö, Euroopan investointipankki) aiheenaan Vihreä siirtymä EU:n investointipankin näkökulmasta sekä Oras Tynkkynen (vanhempi neuvonantaja, ilmastoratkaisut, Sitra) aiheenaan EU:n energiapolitiikka kriisin keskellä.  

Eenergiakongressissa 26.10. kuullaan niinikään ajankohtaisia puheenvuoroja seuraavilta puhujilta: Heidi Paalatie (operatiivinen johtaja, Suomen Tuulivoimayhdistys) aiheenaan Tuulivoiman huima kasvutarina, Ville Tulkki (Lead SMR Technologies, Teknologian tutkimuskeskus VTT  Oy) aiheenaan Pienet modulaariset ydinreaktorit sekä Aki Hakulinen (projektipäällikkö, EPV Energia Oy) aiheenaan Pumppuvoimalaitos – merkittävä energiavarasto.  

Ohjeet akkreditoitumiseen

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Akkredoituminen tapahtuu ennakkoon sähköisesti tai paikan päällä messuilla. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla, vaan ne noudetaan messutoimistosta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta.    

Energiamessujen materiaalipankin sisältö median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Energiamessut/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Expomark
Puistokatu 2-4 C
40100 JYVÄSKYLÄ

010 830 0800, asiakaspalvelu@expomark.fihttps://expomark.fi

Expomark järjestää teollisuuden ja terveyden alan messutapahtumia tuoden yhteen alojensa osaajat, tiedon ja ratkaisut. Missionamme on edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla merkityksellisiä kohtaamisia. Olemme Suomen Messujen tytäryhtiö ja seitsemän hengen tiimimme toimipaikkana on Jyväskylä. Tapahtumiamme ovat: Energiamessut, Pohjoinen Teollisuus, Proforest, Apuvälinemessut, Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus. Lue lisää: www.expomark.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Expomark

Kansainväliset Erämessut siirtymässä Suomen Messut Oyj:n järjestämisvastuulle16.11.2023 13:01:00 EET | Tiedote

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (RTOY) ja Suomen Messut Oyj ovat sopimassa Kansainvälisten Erämessujen siirtymisestä Suomen Messujen järjestämisvastuulle. Erämessut järjestetään jatkossakin Riihimäellä mutta käytännön järjestelyistä vastaa Suomen Messujen tytäryhtiö Expomark Oy. Siirtyminen tukee tapahtuman kehittämistä ja kansainvälistymistä. Siirtymän on määrä tapahtua kesällä 2024 järjestettävien Erämessujen jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme