SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Sokos Hotelleille useita palkintoja kansainvälisessä luksushotellikisassa. Joensuun Kimmel on Euroopan paras kokoushotelli, Lahden Seurahuone Euroopan vastuullisin hotelli.

Jaa
Sokos Hotellit Joensuussa, Kotkassa, Lahdessa ja Tampereella palkittiin arvostetulla World Luxury Hotel Awards -tunnustuksella. Tunnustukset myönnetään tasokkaille hotelleille, jotka kykenevät tarjoamaan sekä erinomaiset puitteet että palvelutason vierailleen.
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Luxury Conference & Event Hotel, continent / Europe
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Luxury Conference & Event Hotel, continent / Europe

Joensuun Original Sokos Hotel Kimmel sai Euroopan parhaan kokous- ja tapahtumahotellin palkinnon. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone palkittiin Euroopan vastuullisimpana hotellina. Lisäksi Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka ja Tampereen Solo Sokos Hotel Torni saivat kansallisen tason palkinnot, Kotkan Seurahuone parhaana konseptihotellina ja Tampereen Torni kokous- ja kongressihotellina.

Kilpailussa yli 300 000 matkailijaa sai äänestää suosikkihotelliaan maailman parhaaksi omassa kategoriassaan. Voittajat valitaan joka vuosi maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti. Palkintogaala järjestettiin Turkin Antalyassa 22. lokakuuta 2022.

Luksusta nykykarjalaiseen tapaan Joensuussa

Vuonna 2021 täysin uusittu Original Sokos Hotel Kimmel on nykykarjalaista luksusta tarjoileva tapahtumatalo Pielisjoen rannalla Joensuussa. Karjalaista mystiikkaa henkivät huoneet, tasokkaat ravintolapalvelut, muuntuvat kokoustilat ja Nautiskelukylpylä Kimmel Spa muodostavat uniikin hotellielämyksen niin Staycation-, bisnes- kuin kokousvieraille.

”Tasokas hotellikokonaisuus siivittää myös henkilökuntamme joka päivä loistosuorituksiin. Tämä palkinto on iso kiitos Kimmelin henkilökunnalle heidän omistautumisestaan vieraillemme täydellä sydämellään”, toteaa hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo tunnustuksesta ylpeänä.

Hienojen hetkien lahtelaishotelli

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen ravintolasalissa on vietetty ikimuistoisia juhlia jo 1890-luvulta lähtien. Nykyään siellä nautitaan myös Suomen parhaaksi kehuttua aamiaista. Vuosina 2020–2021 avautuneet 50 tyylikästä Loft-huonetta tarjoavat kansainvälisen tason hotellielämyksen talon muiden palveluiden rinnalla.

Vastuullisuusteot näkyvät hotellissa monina arjen tekoina – esimerkiksi kaikki hotellin jätevedet puhdistetaan, ja Seurahuoneen katolla on aurinkokeräimet, joilla lämmitetään osa hotellin käyttövedestä.

Merellistä tunnelmaa Kotkassa

Kotkansaaressa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Seurahuoneessa merielementin voi aistia monin tavoin sisustusmateriaaleista erilaisiin merellisiin yksityiskohtiin. Monipuolinen ravintolamaailma, persoonalliset huoneet ja katolla sijaitseva näköalasauna sekä talon rento palvelutapa saavat positiivista palautetta vierailta.

Kunnianosoitus Tampereen historialle

Solo Sokos Hotel Tornin 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat uniikit puitteet kokea Tampereen kiehtovaa tarinaa ja ilmiöitä.  Hotellin 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar on suosittu kohtaamispaikka. Paja Kongressista löytyy 10 kokous- ja juhlatilaa jopa 700 hengen tilaisuuksille.

Kaikilla Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. Sokos Hotels on nimetty Suomen arvostetuimmaksi, luotetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotelliketjuksi jo useana vuonna peräkkäin.

Saadut tunnustukset:

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu: Luxury Conference & Event Hotel, Continent / Europe

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone: Luxury Sustainable Hotel, Continent / Europe

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka: Luxury Concept Hotel, regional / Finland

Solo Sokos Hotel Torni, Tampere: Luxury Conference & Event Hotel, regional / Finland

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Outi Vitie
markkinointijohtaja
Sokos Hotels
puh. 050 662 87
outi.vitie@sok.fi

Kuvat

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Luxury Conference & Event Hotel, continent / Europe
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Luxury Conference & Event Hotel, continent / Europe
Lataa
Origiinal Sokos Hotel Kimmel. Kokoustila.
Origiinal Sokos Hotel Kimmel. Kokoustila.
Lataa
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Luxury Sustainable Hotel, continent / Europe.
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Luxury Sustainable Hotel, continent / Europe.
Lataa
Solo Sokos Hotel Torni, Tampere. Luxury Conference & Event Hotel, regional / Finland
Solo Sokos Hotel Torni, Tampere. Luxury Conference & Event Hotel, regional / Finland
Lataa
Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka. Luxury Concept Hotel, regional / Finland
Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka. Luxury Concept Hotel, regional / Finland
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels 

Sokos Hotels on 45 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun neljä eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Uusimmassa hotellityypissä, Heymossa maksat vain siitä, mitä kulloinkin tarvitset.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin, myös tänä vuonna. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Kaikilla Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. 

www.sokoshotels.fi   

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

342 solpaneler, 18 geotermiska brunnar och 260 smarta hotellrum. Royal Hotel i Vasa moderniseras med fokus på energieffektivitet.28.11.2023 13:10:00 EET | Tiedote

Handelslaget KPO’s Original Sokos Hotel Royal i hjärtat av Vasa omvandlas som bäst till ett banbrytande hotell vad gäller energieffektivitet. Förändringen drivs med hjälp av innovativa tekniska lösningar skapade av lokala aktörer och egna energikällor bestående av bland annat bergvärme och solkraftverk. Hotellet kommer att förnyas och renoveras i etapper under 2023–2025. Hotellets 11 våningar höga torndel kommer att stå klar i februari 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme