UniCafe avaa opiskelijoille oman baarin Helsingin keskustaan

UniCafe avaa Helsingin keskustaan uuden ravintolan. Myöhä Café & Bar on opiskelijaruokailuun erikoistuneen ketjun ensimmäinen anniskeluravintola, joka on auki myöhäiseen iltaan saakka.
”Myöhä on UniCafe-ravintoloiden räväkkä pikkusisko ja opiskelijoiden oma baari. Tarjoamme asiakkaillemme olohuoneen, jonne on helppo tulla ystävien kanssa viihtymään ja nauttimaan juomista sekä pikkupurtavasta myöhäiseen iltaan saakka. Myöhässä pääsee laulamaan myös karaokea”, kertoo liiketoimintajohtaja Anne Immonen.
Myöhä on 7. joulukuuta lähtien avoinna tiistaista torstaihin kello 16–22 ja perjantaista lauantaihin kello 16–23. Tulevaisuudessa konseptia ja aukioloja on tarkoitus laajentaa myös lounasruokailun puolelle. Myöhän ravintolapäällikkönä toimii muun muassa Navy Jerry’s- ja Steam Helsinki -baarikonseptien parissa työskennellyt Sami Hongisto.
Toive täysin vegaanisesta opiskelijaravintolasta tuli asiakkailta
Myöhä on UniCafe-ketjun ensimmäinen ravintola, jonka koko ruoka- ja juomavalikoima on täysin kasvipohjainen.
”Kaikissa UniCafe-ravintoloissa on jo nyt päivittäin tarjolla myös vegaaninen lounasvaihtoehto, ja asiakkaistamme noin 50 prosenttia valitsee päivittäin kasvipohjaisen aterian. Asiakkaamme ovat toivoneet kokonaan vegaanista opiskelijaravintolaa. Odotan innolla, miten Myöhä otetaan vastaan”, Immonen iloitsee.
Ravintolan konsepti kannustaa paitsi ruokailemaan, myös nauttimaan alkoholia vastuullisesti. Listalta löytyy laaja valikoima laadukkaita alkoholittomia juomia sekä mietoja alkoholijuomia ja cocktaileja. Juomien valinnassa on huomioitu myös hiilijalanjälki.
”Esimerkiksi talon viini tarjotaan hanapakkauksesta, sillä sen hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin lasipullon. Pienemmän hiilijalanjäljen vuoksi suosimme ylipäätään hanatuotteita pullojuomien sijaan”, Immonen kertoo.
Opiskelijahintaisen lounaan lisäksi myös juomat on hinnoiteltu opiskelijan kukkarolle sopivaksi: oluen (0,4 l) tai viinilasillisen (12 cl) saa Myöhästä opiskelijakorttia näyttämällä 5 euron hintaan. Kosteita lounaita ei Myöhässä kuitenkaan tulla näkemään, sillä anniskelu alkaa Kelan säädösten mukaisesti vasta lounasajan päätyttyä.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, Ylva
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi
Sanna PuutonenViestintä- ja markkinointipäällikkö
Puh:+358 400 489 224sanna.puutonen@ylva.fiKuvat
Tietoja julkaisijasta
Kaivokatu 10 A, 3. krs, PL 1099
00101 Helsinki
Ylvan tavoitteena on ylihuomisen Helsingin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Ylvan omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta. Olemme olleet jo 150 vuotta rakentamassa helsinkiläisille kaupunkia, jossa ihmiset ja ideat kohtaavat. Kannattavuus tarkoittaa meille pitkäjänteisiä päätöksiä, jotka mahdollistavat seuraavat 150 vuotta. Ainutlaatuinen taustamme edellyttää meiltä edelläkävijyyttä avoimuudessa ja vastuullisuudessa sekä sitoutumista Helsingin kehittämiseen. www.ylva.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Ylva Palvelut Oy
Gastropub Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalla6.5.2025 13:18:03 EEST | Tiedote
Perinteisen pubin ja rennon illallisravintolan parhaat puolet yhdistävä Tap & Table avautui 24. huhtikuuta Kaivopihalla.
Ylva myy hotelli- ja asuinkiinteistön Niamille28.3.2025 12:46:18 EET | Tiedote
Ylva on sopinut Helsingin Hakaniemessä sijaitsevan Lyyra-korttelin myynnistä.
UniCafe lisää kasvipohjaisen ruoan tarjontaa – 10 sentin hintakannusteesta luovutaan 1.1.2025 alkaen12.12.2024 11:07:47 EET | Tiedote
Kasvipohjaisen ruoan tarjontaa tullaan UniCafeissa kasvattamaan vuoden 2025 aikana kahteen vaihtoehtoon viitenä päivänä viikossa. Tavoitteena on tuoda kestävät lounasvalinnat entistäkin paremmin asiakkaiden saataville. Tehottomaksi osoittautuneesta 10 sentin hintakannusteesta luovutaan 1. tammikuuta alkaen.
Lähes puolet UniCafen asiakkaista valitsee kasvipohjaisen lounaan – taustalla neljä yksinkertaista oivallusta28.11.2024 11:14:53 EET | Tiedote
Lokakuussa 2024 ennätykselliset 47,8 prosenttia UniCafessa nautituista lounaista oli kasvipohjaisia eli vegaanisia. Kestäviin valintoihin sitoutuneiden asiakkaiden lisäksi kovan tuloksen taustalta löytyy muun muassa määrätietoista kehitystyötä sekä henkilökunnan sitouttamista.
Ylvan toimitusjohtajaksi Mika Perkiö26.11.2024 17:33:31 EET | Tiedote
Ylihuomisen Helsinkiä tehdään uusin voimin: Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kiinteistö- ja ravintolaliiketoimintaa hallinnoiva Ylva nimittää uudeksi toimitusjohtajakseen Mika Perkiön. Hän aloittaa tehtävässä 27.11.2024.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme