Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia mukana Matkamessuilla 2023 teemana vastuullinen liiketoiminta

Jaa
Tervetuloa tutustumaan Haaga-Helian yrityskoulutuksiin ja kuuntelemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja Matkamessuille Helsingin Messukeskukseen 19.–22.1.2023.

Matkamessut 2023 kokoaa tällä viikolla yhteen yli 850 näytteilleasettajaa 70 eri maasta Messukeskukseen ja nostaa matkailun keskeiset ilmiöt valokeilaan.

Myös Haaga-Helia ammattikorkeakoulu osallistuu tänä vuonna Pohjois-Euroopan suurimpaan matkailualan tapahtumaan.

Haaga-Helia kouluttaa vastuullisen liiketoiminnan ammattilaisia

Haaga-Helian tuore tutkimus osoitti, että hotelli-, ravintola- ja matkailuala kaipaa tällä hetkellä kipeästi juuri vastuullisuusosaamista. Teemasta messuilla keskustelevat Haaga-Helian asiantuntijat Meri Vehkaperä ja Eeva Puhakainen messujen ammattilaispäivänä torstaina 19.1. (klo 10–10.30, Inspiration Stage).

Vehkaperä ja Puhakainen valottavat alustuksessaan Haaga-Helian MODULE-hankkeen tutkimuksen tuloksia. Hankkeessa kartoitettiin alan osaamistarpeita ja luotiin niihin vastaavia koulutuksia.

– Kartoitimme tutkimuksessamme, millaista osaamista matkailualalla kaivataan. Tuloksissa nousi esiin monipuolisen vastuullisuuskoulutuksen tarve. Puheenvuorossamme avaamme hankkeen tuloksia ja kertovat ratkaisuideoita, kertoo Puhakainen.

Messuilla on mukana myös Haaga-Helian matkailualan asiantuntija Jarmo Ritalahti kahdessa kestävään matkailuun liittyvässä tapahtumassa perjantaina 20.1.

Ritalahti toimii messuilla järjestettävän vastuulliskilpailun finaalin tuomaristossa (klo 10.30–12) sekä alustajana Konkretiaa vastuullisuustyöhön -seminaarissa (klo 13.30–14.30). Molemmat tapahtumat järjestetään Matkatieto-lavalla.

Mahdollisuus tutustua Haaga-Helian yrityskoulutuksiin

Vastuullisen matkailun osaajien kouluttaja Haaga-Helia tukee myös yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Haaga-Helian messuosastolla pääsee tutustumaan mm. yrityksille suunnattuihin koulutuksiin

Esimerkiksi Haaga-Helian Vastuullisen matkailun portaat -koulutus antaa valmiudet toimia vastuullisena matkailuammattilaisena tai -vaikuttajana muuttuvassa maailmassa. Haaga-Helian kautta voi tilata myös erilaisia räätälöityjä yrityskoulutuksia koko henkilöstön tarpeisiin.

Yrityskoulutusten lisäksi Haaga-Helia on myös mukana Visit Finland Akatemia -valmentajaverkostossa, joka tarjoaa valmennuspolun kansainvälisille matkailumarkkinoille, vastuulliseen matkailuun ja digitalisaatioon.

Matkamessut 2023 on suurelle yleisölle avoinna pe–su 20.–22.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Messujen ammattilaispäivä torstai 19.1. on suunnattu matkailualan ammattilaisille.

Haaga-Helian löydät messuosastolta 7a134. Päivien ohjelmaan voi tutustua Matkamessujen verkkosivujen kautta.

Tervetuloa tutustumaan Haaga-Helian yrityskoulutuksiin ja kuulemaan asiantuntijoitamme Matkamessuille!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme