Realidea Oy

Vuosi 2022 oli Kämp Gallerialle vahvan kasvun vuosi sekä myynnillisesti että kävijämäärällisesti

Jaa
Vuosi 2022 oli hieno vuosi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle kauppakeskus Kämp Gallerialle. Korkealaatuiset muoti- ja designliikkeet, huipputasoiset ravintolat sekä elämyksellinen valokuvataide luovat ostoskokemuksen, joka houkuttaa yhä useampia.

Kämp Gallerian vuoden 2022 kävijämäärä kasvoi 45 prosenttia vuoteen 2021 verrattuna. Lisääntynyt kävijämäärä korreloi myös myynnin kehityksen kanssa. Kokonaismyynti kasvoi 31 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

”Vuoden 2022 upea kehitys huipentui odotukset ylittäneeseen joulukauppaan. Joulukuussa keskuksemme kävijämäärät ja myynnit ylittivät jopa luvut ennen pandemiaa. Joulukuun kävijämäärä ylittyi kuudella ja myynti kahdeksalla prosentilla vuoteen 2019 verrattuna. On hienoa huomata, että laadukkaat tuotteet sekä elämyksellinen tarjonta saavat ihmiset edelleen liikkeelle - keskustassa on vetovoimaa. Vuokrausasteemme on tällä hetkellä 96 %. Kämp Galleriaa kehitetään jatkuvasti, uskomme vahvasti Helsingin keskustan tulevaisuuteen”, kertoo Kämp Gallerian kauppakeskuspäällikkö Tanja Pasanen.

Kämp Galleriaan avautui kaksi ainutlaatuista lippulaivamyymälää

Vuonna 2022 Kämp Gallerian uniikki muotitarjonta sai vahvistusta kahdesta uudesta toimijasta. Kauan odotettu ARKET avasi Suomessa ensimmäisen fyysisen myymälänsä Kämp Galleriaan marraskuussa. Naisten, miesten ja lasten muodin sekä laadukkaiden kodin sisustustuotteiden lisäksi yrityksen lippulaivamyymälästä löytyy myös oma kahvila, joka tarjoilee herkullisten kasvisannosten ja kauden leivonnaisten lisäksi laajan valikoiman luomuerikoiskahveja.

Filippa K palasi Kämp Galleriaan toukokuussa uudella lippulaivamyymälällään. Myymälä oli ensimmäinen maailmassa, joka toteutettiin brändin uudella konseptilla. Myymälä toimii jatkuvasti kehittyvänä elävänä galleriana. Laajan naisten sekä miesten vaatteiden ja asusteiden valikoiman lisäksi myymälässä esitellään brändin arvojen mukaisesti kuratoituja taideteoksia sekä valikoima vintage-huonekaluja.

”On ollut mahtavaa toivottaa ARKET ja Filippa K tervetulleeksi Kämp Galleriaan ja Helsingin keskustaan. Molempien liikkeiden ainutlaatuisen upeat lippulaivamyymälät täydentävät kauppakeskuksemme korkeatasoisten muotiliikkeiden sarjaa”, Tanja Pasanen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tanja Pasanen | kauppakeskuspäällikkö, Kämp Galleria
(vanhempainvapaalla 30.1.2023 alkaen)
puh. 044 577 8717
tanja.pasanen@realidea.fi


Meri Kajas | kauppakeskuspäällikkö, Kämp Galleria
(30.1.2023 alkaen)
puh. 050 322 5044
meri.kajas@realidea.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Realidea Oy
Realidea Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

http://realidea.fi

Kauppakeskus Kämp Galleria tarjoaa houkuttelevan valikoiman pohjoismaista ja kansainvälistä designia ja muotia Helsingin ydinkeskustassa. Laadukkaat ja uniikit brändit sekä henkilökohtainen palvelu ovat Kämp Gallerian kulmakiviä, korkealuokkaisia ravintola- ja kauneuspalveluja sekä kulttuuria unohtamatta. Kämp Gallerian omistaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, ja sen kaupallisena managerina toimii Realidea Oy. kampgalleria.com

Realidea Oy on vuonna 2018 perustettu riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja liiketilavuokralaisia sekä kuntia kautta maan. Vastaamme Sellon (Espoo), Mall of Triplan (Helsinki), Kämp Gallerian (Helsinki), Ristikon (Helsinki), Karusellin (Kerava) ja Plazan (Salo) kauppakeskusjohtamisesta. realidea.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realidea Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme