Pro Markkinatalous: 255 markkinataloutta edistävää ehdokasta saa vaaliavustusta

Jaa
Yhdistyksen hallitus on kokouksessaan 10.2.2023 päättänyt jakaa ehdokkaille vaaliavustuksia yhteensä 348 000 euroa.

Yhdistyksen tukemien ehdokkaiden määrä nousee tehtyjen päätösten myötä 255:een ja tukisumma yhteensä 864 000 euroon.

Tuetut ehdokkaat edustavat yhtätoista puoluetta tai valitsijayhdistystä.

Yhdistys tuki joulukuussa 2022 lisäksi seitsemää eri puoluetta ja niitä edustavia puolueyhdistyksiä yhteensä 762 000 eurolla. Näin ollen yhdistys on jakanut tukea eduskuntavaaleihin 2023 yhteensä 1 626 000 euroa.

Yhdistys julkaisee nimilistat kaikista avustuksensaajista nettisivuillaan.

Lisätietoja:

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tuomo Raasio,
tuomo.raasio(at)gmail.com, p. 0400 405 682

Pro Markkinatalous ry on kesäkuussa 2020 perustettu yhdistys, joka toiminnallaan edistää uudistuvaa ja vastuullista markkinataloutta. Yhdistys tukee vaaleissa markkinataloutta ymmärtäviä, sitä kannattavia ja edistäviä tahoja, jotka ovat sitoutuneet avoimeen ja demokraattiseen Suomeen. Yhdistys jakoi ensimmäiset vaaliavustuksensa aluevaalien yhteydessä. Tuolloin yhdistys tuki neljää puoluetta yhteensä 80 000 eurolla.

 Lisätietoa yhdistyksen nettisivuilta: promarkkinatalous.fi

Tietoja julkaisijasta

Pro MarkkinatalousTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pro Markkinatalous

Pro Markkinatalous tukee markkinatalousmyönteisiä ehdokkaita ja puolueita 1,5 miljoonalla eurolla ensi kevään eduskuntavaaleissa12.9.2022 14:14:11 EEST | Tiedote

Vaaliavustusta voi hakea yhdistykseltä 15.9.2022 alkaen. Haku tapahtuu yhdistyksen nettisivuilla promarkkinatalous.fi olevilla lomakkeilla. Ensimmäisen hakukierroksen tuet ovat haettavissa aina 31.10.2022 asti. Yhdistyksen hallitus tekee ensimmäiset päätökset tuettavista marraskuussa 2022. Pro Markkinatalous ry aikoo tukea ensi kevään eduskuntavaaleissa markkinataloutta edistäviä puolueita, puolueyhdistyksiä ja ehdokkaita yhteensä 1,5 miljoonalla eurolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye