Pro Markkinatalous tukee 49 markkinataloutta edistävää ehdokasta europarlamenttivaaleissa

Jaa

Pro Markkinatalous ry:n hallitus päätti kokouksessaan 15.5. jakaa 68 500 euroa lisää vaaliavustuksia europarlamenttivaaleihin 2024.

Yhdistyksen tukemien ehdokkaiden määrä nousee tehtyjen päätösten myötä 49:ään ja tukisumma yhteensä 304 500 euroon. Tuetut ehdokkaat edustavat yhteensä kahdeksaa puoluetta.

Yhdistys julkaisee nimilistat kaikista avustuksensaajista verkkosivuillaan.

Lisätietoja:
Yhdistyksen verkkosivut: promarkkinatalous.fi ja yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tuomo Raasio, tuomo.raasio(at)gmail.com, p. 0400 405 682

Pro Markkinatalous ry on kesäkuussa 2020 perustettu yhdistys, joka toiminnallaan edistää uudistuvaa ja vastuullista markkinataloutta. Yhdistys tukee vaaleissa markkinataloutta ymmärtäviä, sitä kannattavia ja edistäviä tahoja, jotka ovat sitoutuneet avoimeen ja demokraattiseen Suomeen. Yhdistys jakoi ensimmäiset vaaliavustuksensa aluevaalien yhteydessä. Tuolloin yhdistys tuki neljää puoluetta yhteensä 80 000 eurolla. Kevään 2023 eduskuntavaaleissa yhdistys tuki seitsemää eri puoluetta ja niitä edustavia puolueyhdistyksiä sekä yhdeksää eri puoluetta tai valitsijayhdistystä edustavia ehdokkaita yhteensä 1,7 miljoonalla eurolla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pro Markkinatalous

Pro Markkinatalous tukee markkinatalousmyönteisiä ehdokkaita ja puolueita 1,5 miljoonalla eurolla ensi kevään eduskuntavaaleissa12.9.2022 14:14:11 EEST | Tiedote

Vaaliavustusta voi hakea yhdistykseltä 15.9.2022 alkaen. Haku tapahtuu yhdistyksen nettisivuilla promarkkinatalous.fi olevilla lomakkeilla. Ensimmäisen hakukierroksen tuet ovat haettavissa aina 31.10.2022 asti. Yhdistyksen hallitus tekee ensimmäiset päätökset tuettavista marraskuussa 2022. Pro Markkinatalous ry aikoo tukea ensi kevään eduskuntavaaleissa markkinataloutta edistäviä puolueita, puolueyhdistyksiä ja ehdokkaita yhteensä 1,5 miljoonalla eurolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye