Duodecim

KUTSU Uraauurtava uutuuskirja: Treenaa mielen kuntosalilla kohti urheilumenestystä

Jaa
Kouluttajapsykoterapeutti Arto Pietikäisen ja urheilupsykologi Riikka Pasasen Joustava mieli urheilussa -kirja avaa urheilijoille ja valmentajille uuden sivun psykologisen joustavuuden hyödyntämiseen urheilussa. Tervetuloa kirjan julkaisutilaisuuteen!

 Tervetuloa keskiviikkona 8.3. klo 9.30–11 Joustava mieli urheilussa -kirjan julkaisutilaisuuteen, jossa järjestämme paneelikeskustelun siitä, kuinka rakentaa mielen kuntosalilla tietä kohti urheilumenestystä. Kirjailijoiden kanssa paneelissa psyykkisestä valmennuksesta keskustelevat suomalaisten huippugolfareiden valmentaja Timo Rauhala, kansainvälistä menestystä crossfit-kilpailuissa niittänyt Marika Seppälä ja cheerleader Lumi Ranta. Tilaisuuden juontaa toimittaja ja urheiluselostaja Tero Karhu. Voit osallsitua paikan päällä tai striimin välityksellä. 

Kustannus Oy Duodecimin Joustava mieli urheilussaVahvista mielen taitoja urheilun tueksi esittelee uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvia psyykkisen valmennuksen taitoja urheilijan hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tukemiseksi. Se tarjoaa työkaluja psykologisen joustavuuden hyödyntämiseen urheilussa.

Perinteisten kontrollointiin pohjautuvien urheilupsykologisten keinojen sijaan kirja painottaa tietoisuuden, avoimuuden ja hyväksynnän roolia urheilijan hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tukena. Kirja sopii niin urheilijoille, heidän läheisilleen, valmentajille kuin kaikille liikuntaa harrastaville, psyykkisestä valmennuksesta kiinnostuneille.

Aika: ke 8.3.2023 klo 9.30–11
Paikka: Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahto (entinen Urheilumuseo), Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1. Saapuminen Tahtoon.

Ohjelma:
klo 9.30 alkaen tarjolla aamiaista
klo 10.15–10.45 Paneelikeskustelu: Joustava mieli – menestyksen avain urheilussa
klo 10.45–11 Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittautumiset julkaisutilaisuuteen täällä viimeistään ma 6.3.2023. Striimin seuraajille lähetämme linkin ennen tilaisuutta.

Lisätiedot ja kirjailijoiden haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Minna Hietakangas, +358 40 557 9676, minna.hietakangas@duodecim.fi

Tilaa kirjan arvostelukappale PDF-muodossa: viestinta@duodecim.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Duodecim
DuodecimSuomalainen Lääkäriseura Duodecim on Suomen suurin tieteellinen yhdistys. Tehtävämme on tuottaa tieteestä terveyttä. Vahvistamme tutkitun tiedon käyttöä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja kehitämme lääkärien ammattitaitoa ja arjen työtä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Duodecim

Uusi hoitosuositus edistää kehityksellisen koordinaatiohäiriön tunnistamista ja yhtenäistää diagnostiikkaa6.6.2024 07:08:00 EEST | Tiedote

Lapsilla ja nuorilla kehityksellinen koordinaatiohäiriö (Developmental Coordination Disorder, DCD) ilmenee muun muassa vaikeutena oppia uusia motorisia taitoja ja tuottaa sujuvasti karkea- tai hienomotorisia liikkeitä. Häiriö on Suomessa alidiagnosoitu. Uusi Käypä hoito -suositus on laadittu monialaisena yhteistyönä. Se antaa eväitä lasten ja nuorten parissa työskenteleville sekä yhtenäistää diagnostiikkaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye