Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia tarjoaa vaihto-opiskelupaikkoja ukrainalaisille

Jaa
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu osoittaa tukensa ukrainalaisille tarjoamalla opiskelumahdollisuuksia Ukrainasta pakeneville korkeakouluopiskelijoille.

Ukrainalaiset korkeakouluopiskelijat voivat hakea Haaga-Heliaan Erasmus+ -vaihto-opiskelijaksi lukuvuodelle 20232024. Opiskelupaikkoja on tarjolla kaikilta Haaga-Helian koulutusaloilta viidelle ensimmäiselle hakijalle.

Haaga-Helia huolehtii vaihdon järjestelyistä ja myöntää Erasmus+ -apurahaan oikeutetuille opiskelijoille liikkuvuusapurahan (1150 € / kuukausi) ja matka-apurahan (275 €).

Kiinnostuneet opiskelijat voivat lähettää vaihto-opiskeluhakemuksen Haaga-Helian liikkuvuusjärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuiltamme.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kansainvälisten asioiden päällikkö Katri Salmi, katri.salmi@haaga-helia.fi, +358 29 447 1649

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme