Kemianteollisuus ry

Kemianteollisuuden ylempiä toimihenkilöitä koskeva neuvottelutulos hylätty

Jaa
Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n hallitus on tänään hylännyt 29.2.2023 saavutetun kemianteollisuuden ylempiä toimihenkilöitä koskevan neuvottelutuloksen.

Kemianteollisuus ry on hyvin pettynyt YTN ry:n hallituksen päätökseen olla hyväksymättä saavutettua neuvottelutulosta. Neuvottelutuloksen hylkäämisen johdosta ylempien toimihenkilöiden palkankorotukset siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Kemianteollisuuden ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksen piiriin kuuluu noin 9 500 ylempää toimihenkilöä.

Lisätietoja: 
Juha Teerimäki, johtava lakimies, Työelämä,
puh. 043 850 0928, juha.teerimaki@kemianteollisuus.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kemianteollisuus ry
Kemianteollisuus ry
Eteläranta 10 / PL 4
00131 Helsinki

https://www.kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kemianteollisuus ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme