Alko Oy

Alko sulkee toukokuussa Helsingin Itiksen kauppakeskuksessa sijaitsevan myymälän

Jaa
Helsingin kauppakeskus Itiksen Stockmann Herkun lopettaessa toimintansa myös samassa kerroksessa oleva Alkon myymälä suljetaan ja palvelut keskitetään kahteen muuhun Itäkeskuksen alueen myymälään. Alkon myymälä on avoinna 27. toukokuuta saakka.

”Myymäläverkostomme Itäkeskuksessa jää edelleen kattavaksi ja palvelemme asiakkaitamme Eastonin ja Prisman yhteydessä. Olen luottavainen, että laaja valikoimamme ja asiantunteva henkilöstömme pystyy vastaamaan hyvin asiakkaidemme tarpeisiin jatkossakin”, sanoo pääkaupunkiseudun palvelujohtaja Tatu Vanninen.

Lisäksi Itä-Helsingin palveluverkostoa tukevat Myllypuron, Kontulan, Mellunmäen ja Vuosaaren myymälät. Vannisen mukaan liikepaikkoja tarkastellaan säännöllisesti kysynnän ja asiakasvirtojen muutosten pohjalta.

Itiksen Stockmannin Alkon sulkeminen ei aiheuta henkilöstövähennyksiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pääkaupunkiseudun palvelujohtaja Tatu Vanninen, p. 040 838 9694, tatu.vanninen@alko.fi
Alkon viestintä, mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Sikiöllä alkoholin riskiraja on nolla. FASD-päivänä 9.9. Alkot avaavat ovensa 9 minuuttia tavallista myöhemmin.7.9.2023 07:15:00 EEST | Tiedote

Kansainvälinen FASD-päivä muistuttaa raittiudesta raskausaikana. Alkon, R-kioskin, S-ryhmän, Kehitysvammaliiton sekä Ensi- ja turvakotien liiton yhteisellä kampanjalla lisätään tietoisuutta siitä, että alkoholinkäytölle ei ole raskausaikana turvarajaa. Alkoholinmyynti aloitetaan 9.9. Alkossa, R-kioskeissa sekä S-ryhmän myymälöissä yhdeksän minuuttia tavallista myöhemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme