AbbVie Oy

AbbVie sijoittui Great Place to Work 2023 –tutkimuksessa sijalle 3.

Jaa
  • AbbVie Oy sijoittui Great Place to Work 2023 -tutkimuksessa keskisuurten organisaatioiden sarjassa sijalle 3.
  • AbbVie Oy on Great Place to Work -tutkimuksessa parhaiten sijoittunut lääkeyritys

AbbVie Oy on palkittu Great Place to Work 2023 -tutkimuksessa Suomen 3. parhaana työpaikkana keskisuurten organisaatioiden sarjassa. AbbVie on sijoittunut Great Place to Work -tutkimuksissa korkealle myös kansainvälisesti.

”AbbVie Oy on ollut mukana Great Place to Work-tutkimuksessa jo yhdeksän vuoden ajan.  On hienoa todeta, että seitsemän edellistä vuotta olemme sijoittuneet keskisuurten organisaatioiden sarjassa 10 parhaimman joukkoon, ja viimeisten kolmen vuoden aikana viiden kärkeen. Tänä vuonna jälleen paransimme sijoitustamme. Tämä kertoo vahvasta ja yhteisöllisyyttä tukevasta kulttuurista, jonka eteen teemme työtä joka päivä.” sanoo AbbVien henkilöstöjohtaja Juha Salonen.

AbbViella tärkeintä on aina ihminen

Kulttuuri on ollut liiketoiminnan strateginen tekijä AbbVien perustamisesta alkaen, ja sitä rakennetaan yhteisöllisesti. Yhdessä tekemisellä on valtava voima, joka näkyy myös asiakas- ja sidosryhmätyössä. ”Meille tärkeintä työssä on aina ihminen. Potilaat, joiden elämänlaatua ja toimintakykyä hoitomme tukevat. Terveydenhuollon ammattilaiset, joille kehitämme lääketieteen huippua edustavia työkaluja. Työntekijät, joille tarjoamme merkityksellistä työtä.” toteaa Juha Salonen.

AbbVien Great Place to Work 2023-tutkimuksen tulokset ovat parantuneet edellisestä vuodesta lähes kaikilla osa-alueilla. Suurin osa työntekijöistä kokee, että AbbVie on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka ja tänne on mieluisaa tulla töihin. Myös toisista välittäminen ja tasa-arvoinen kohtelu ovat vahvuuksiamme ja uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi työyhteisöömme. Toisista välittäminen, vahva yhteisöllisyys ja merkityksellinen työ varmistavat sen, että AbbVie koetaan hyväksi työpaikaksi.

“AbbVie on huippuammattilaisten yhteisö. Johon jokainen työntekijä tuo oman arvokkaan panoksensa ja saa tilaisuuden oppia muilta osaajilta. Yhteisöllinen yrityskulttuurimme hyväksyy ihmiset yksilöinä ja tukee jokaisen henkilökohtaista kehittymistä.” kertoo AbbVien henkilöstöjohtaja Juha Salonen.

AbbVielle myönnettiin Great Place to Work -sertifikaatti ja legendat tunnustus

Grate Place to Work -sertifiointi myönnettiin AbbVielle jälleen vuonna 2023. Vuodeksi kerrallaan myönnettävän sertifioinnin saavat ne organisaatiot, joiden osalta GPTW-henkilöstötutkimus osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa. Great Place to Work -instituutin henkilöstötutkimuksenmetodologia perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista.

Tänä vuonna jaettiin myös viisi vuotta peräkkäin parhaimpien työpaikkojen listalla olleille legendat tunnustus. AbbVie oli yksi viidestä tunnustuksen saaneista organisaatioista.  

AbbVie sijoittui vuonna 2022 yhdeksi Euroopan ja maailman parhaista työpaikoistaGreat Place to Work -tutkimuksessa.

Great Place to Work Finland on jo 20 vuoden ajan tutkinut ja listannut Suomen parhaita työpaikkoja. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen jokaisessa listan organisaatiossa. Lisäksi keskisuurille ja suurille organisaatioille tehdään kulttuurin kvalitatiivinen auditointi. Listasijoitusta ei voi ostaa.

Vuosittain Great Place to Work -instituutti tutkii noin 150 organisaatiota Suomessa ja se julkistaa myös Euroopan parhaat työpaikat sekä maailman parhaat monikansalliset työpaikat. Viime vuonna, kuten useana vuonna aikaisemmin, AbbVie on sijoittunut yhdeksi parhaista työpaikoista niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalisti.

FI-ABBV-230004/04.2023

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa julkaisijasta

AbbVie on yksi maailman suurimmista lääkeyrityksistä, joka kehittää hoitoja vakaviin sairauksiin, keskittyen immunologisiin ja neurologisiin sairauksiin, onkologiaan ja hematologiaan sekä silmäsairauksiin. ​

Tavoitteemme on parantaa vakavien sairauksien kanssa elävien ihmisten elämänlaatua. Terveydenhuollon ammattilaisille tavoitteenamme on tarjota lääkeluokkansa parhaita tai uusia vaikutusmekanismeja hyödyntäviä ratkaisuja.​

Haluamme olla lääkealan paras ja kiinnostavin työpaikka. Suomessa työntekijöitä on noin 100​ ja toimistomme sijaitsee Pasilassa. ​

Potilaskeskeinen ajattelumme kiteytyy mottoomme 'Aina ihminen’.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta AbbVie Oy

Kestävä terveydenhuolto -verkosto: Priorisointi kaipaa avointa periaatekeskustelua – keskusteluun arvopohjasta tarvitaan myös kansalaisten näkemystä30.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Miten Suomi pysyy terveydenhuollon kärjessä säästöpaineiden kasvaessa? Priorisointia ei tulisi nähdä vain säästökeinona, vaan päätöksentekona siitä, miten resursseja voidaan kohdentaa kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin. Asiaan on monta näkökulmaa ja päätöksenteko jakautuu yhteiskunnassa usealle tasolle – monimutkainen asia vaatii paitsi ajantasaista ja kansalaisia osallistavaa keskustelua, myös selkeää ohjausta päätöksentekijöiltä.

Kestävä terveydenhuolto -hanke: Terveydenhuollon pirullisia ongelmia ei ratkaista pikavoittoja tavoittelemalla28.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaikkea yhteiskunnallista päätöksentekoa haastaa nopeasti muuttuva toimintaympäristö, jossa asioiden välisiä suhteita on koko ajan vaikeampi hahmottaa. Myös terveydenhuollossa puhutaan ”pirullisista ongelmista”. Näihin lukeutuu esimerkiksi hyvinvointialueilla ajankohtainen palveluverkkojen rakentaminen – miten varmistetaan, että sairastuneet saavat oikeaan aikaan tarvitsemaansa palvelua ja hoitoa, kun rahat ovat tiukalla ja hoitajista huutava pula?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye