Messukeskus

Kiinteistömessut palaa korjausrakentamisen kuumaan aaltoon

Jaa
Korjausrakentamisen suurin tapahtuma Kiinteistömessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.–12.10.2023 neljän vuoden tauon jälkeen. Rakennusten energiatehokkuus ja digitaaliset talotekniikan ratkaisut nousevat tapahtuman tärkeimmiksi puheenaiheiksi.
Korjausrakentamisen suurin tapahtuma Kiinteistömessut järjestetään 11.–12.10.2023 neljän vuoden tauon jälkeen.
Korjausrakentamisen suurin tapahtuma Kiinteistömessut järjestetään 11.–12.10.2023 neljän vuoden tauon jälkeen.

Erityisesti isännöitsijöille ja taloyhtiön hallitusten jäsenille suunnattu Kiinteistömessut tarjoaa pitkän tauon jälkeen kävijöilleen kiinnostavia seminaareja ja asiantuntevia puheenvuoroja. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana voi tutustua alan palvelutarjontaan ja innovaatioihin sekä hankkia hyviä kontakteja tulevia remontti- ja palvelutarpeita silmällä pitäen.

Perinteisen putkiremontin suunnittelun lisäksi Kiinteistömessuilta haetaan taloyhtiöremontteihin nyt rakennusten ikää pidentäviä pitkäaikaisia ratkaisuja, jotka tuovat talotekniikan tähän päivään ja yhteistilat uusiin käyttötarkoituksiin. Niin ikään sähköautojen latauspisteiden asentaminen on edelleen esillä. 

EU:ssa parhaillaan uusittava energiatehokkuusdirektiivi ja kansallinen lainsäädäntö nousee Kiinteistömessujen keskeiseksi puheenaiheeksi, koska se ajaa toteutuessaan noin puolet suomalaisista kerrostaloista ja omakotitaloista mittaviin korjauksiin seuraavan kymmenen vuoden kuluessa. 

”Kiinteistöjen kuluista on keskimäärin noin 40 % energiamenoja, joten siitä on energian hintojen noustessa tullut yhä suurempi kysymys. Samalla digitalisaatio on ottanut neljän vuoden aikana valtavia loikkia ja nämä älykkäät ratkaisut kiinnostavat remontteja suunnittelevia taloyhtiöitä korjausratkaisujen lisäksi”, sanoo Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen

”Taloyhtiön hallitusten jäsenet ja isännöitsijät tulevat Kiinteistömessuille kartoittamaan korjausrakentamisen parhaat ratkaisut ja suunnittelemaan remontteja, koska ajankäyttö on täällä erittäin tehokasta toimijoiden ollessa saman katon alla”, sanoo Jussi Kivikari Messukeskuksesta.

Uusimpana trendinä älykkäiden energia- ja turvallisuusratkaisujen lisäksi on taloyhtiöiden rooli palvelujen tarjoajana. Yhteisautoja, fillareita, yhteistiloja kehitetään jatkuvasti enemmän. 

 

Kiinteistömessut järjestetään samaan aikaan FinnSecin, Turvallisuusmessujen ja AudioVisual Expon kanssa Helsingin Messukeskuksessa 11.-12.10.2023. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kiinteistöliiton ja Suomen Isännöintiliiton kanssa.
 
Lisätiedot: www.kiinteistömessut.fi
liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari, puh. 050
525 2425, jussi.kivikari@messukeskus.com 
viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattila, puh. 050555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Korjausrakentamisen suurin tapahtuma Kiinteistömessut järjestetään 11.–12.10.2023 neljän vuoden tauon jälkeen.
Korjausrakentamisen suurin tapahtuma Kiinteistömessut järjestetään 11.–12.10.2023 neljän vuoden tauon jälkeen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Seikkailija Ruffe tuo Vene 24 Båt -messuille uusia tuulia21.9.2023 12:59:01 EEST | Tiedote

Kari ”Ruffe” Nurmi on tunnettu meriseikkailija sekä veneilyn puolestapuhuja ja ympäristöstä huolehtija. Hänen erikoisia veneilytempauksia on vuosien varrella saatu seurata eri yhteyksissä. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt tarjoaa nyt paikan messualueen ohjelmapisteestä, Purjehdussatamasta, jonka ohjelman Ruffe kokoaa ja tuottaa. Odotettavissa on idearikasta ohjelmaa Vene 24 Båt -messuilla 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Ihmisen parhaaksi -tunnustus 2023 Sanna Järvensivulle – ”Moni kokee Sannan pelastaneen heidän elämänsä”21.9.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden 2023 Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saaja terveydenhoitaja Sanna Järvensivu on tehnyt urauurtavaa, pitkäjänteistä ja poikkeuksellisen merkittävää työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi sekä huumekuolemien vähentämiseksi. Järvensivu työskentelee Turun terveysneuvontapiste Millissä. Ihmisen parhaaksi -tunnustus jaettiin tänään avautuneilla Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Antikvaarisilta kirjamessuilta täsmälöytöjä ja kirjoja, joita ei tiennyt kaipaavansa20.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut esittelee uutuuskirjoja ja kirjatarjouksia, mutta tuo tapahtumaan myös antikvariaattien aarteita, keräilykappaleita ja klassikoita. Niitä tarjoaa Suomen suurin antikvariaattitapahtuma, Antikvaariset Kirjamessut, jotka on järjestetty kirjamessujen yhteydessä aivan ensimmäisistä messuista alkaen. Vuosien varrella tarjonta on monipuolistunut ja osastokoot suurentuneet. Antikvaariset kirjamessut tarjoaa Helsingin Kirjamessuilla 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa myyntiin noin 100 000 teosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme