Tuomioistuinvirasto

Helsingin hallinto-oikeus, markkinaoikeus ja työtuomioistuin palaavat Pasilan Tuomioistuimet-taloon

Jaa
Helsingin hallinto-oikeuden, markkinaoikeuden ja työtuomioistuimen osoite muuttuu 29.5.2023 alkaen tuomioistuimien palatessa Pasilan Tuomioistuimet-taloon. Uusi osoite on Radanrakentajantie 5, 00520 Helsinki.

Tuomioistuimien muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. Muutto ei myöskään vaikuta tuomioistuimien kirjaamojen tai asiakaspalvelujen aukioloaikoihin.

Viranomaisia, joiden päätöksiin haetaan muutosta valittamalla Helsingin hallinto-oikeuteen, markkinaoikeuteen tai työtuomioistuimeen, pyydetään ottamaan muutos huomioon valitusosoituksissaan ja muutoin toiminnassaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin hallinto-oikeus
Riikka Asa
Hallintopäällikkö
Puh. Puh. 029 56 42000 (vaihde)
riikka.asa(at)oikeus.fi


Markkinaoikeus
Riikka Pirttisalo
kansliapäällikkö
Puh. 050 406 1132 (vaihde)
riikka.pirttisalo(at)oikeus.fi


Työtuomioistuin
Krista Kalske
työtuomioistuimen esittelijä
Puh. 029 56 43350 (vaihde)
krista.kalske(at)oikeus.fi

Tietoja julkaisijasta

Tuomioistuinvirasto
Tuomioistuinvirasto
PL 100/PB 100
00085 Tuomioistuinvirasto/Domstolsverket

0295650500http://www.tuomioistuinvirasto.fi

Tuo­miois­tuin­vi­ras­to on it­se­näi­nen kes­kus­vi­ras­to, joka pal­ve­lee koko tuo­miois­tuin­lai­tos­ta. Tuo­miois­tuin­vi­ras­to toi­mii oi­keus­mi­nis­te­riön hal­lin­no­na­lal­la.

Vi­ras­ton teh­tä­vä­nä on huo­leh­tia sii­tä, että tuo­miois­tui­met ky­ke­ne­vät käyt­tä­mään tuo­mio­val­taa laa­duk­kaas­ti ja että tuo­miois­tuin­ten hal­lin­to on te­hok­kaas­ti ja tar­koi­tuk­sen­mu­kai­ses­ti jär­jes­tet­ty.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tuomioistuinvirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme