Vetter Communications Oy

NYCE.LOGIC PostNordin varastonhallintaratkaisuksi Suomessa

Jaa
Kansainvälinen Extenda Retail laajentaa NYCE.LOGIC-varastohallintajärjestelmän kautta PostNord-yhteistyötään myös Suomeen.
Yhteistyö kattaa Suomessa neljä PostNord-varastoa. Kuva: PostNord.
Yhteistyö kattaa Suomessa neljä PostNord-varastoa. Kuva: PostNord.

Extenda Retailin NYCE.LOGIC jatkaa kansainvälistä laajentumistaan. Pohjoismainen logistiikkayritys PostNord on valinnut NYCE.LOGICin varastonhallintajärjestelmän tukemaan kasvutavoitteitaan myös Suomen markkinoilla. Yhteistyö kattaa Suomessa neljä PostNord-varastoa, jotka palvelevat yli 80 asiakasta.

"On hienoa päästä tekemään yhteistyötä PostNordin kanssa Suomessa ja auttaa heitä kehittämään 3PL-toimintonsa uudelle tasolle”, sanoo NYCE.LOGICin Manager Client Success Johannes Puonti. ”PostNord on avainasiakkaamme Ruotsissa, ja pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on toimintamme perusta."

”Kumppanuus NYCE.LOGICin kanssa on meille hieno mahdollisuus. Toivomme, että yhteistyöstämme tulee menestyksekäs ja pitkäkestoinen. NYCE.LOGIC on alansa johtava toimija, ja uskomme, että kumppanuutemme tuo mukanaan innovatiivisia ratkaisuja ja uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme”, toteaa TPL PostNord Finlandin Jan von Zweygbergk.

NYCE.LOGICin teknologian avulla tehostetaan varastonohjausta ja -hallintaa. Järjestelmä sisältää toiminnallisuuksia, joilla voidaan hallinnoida laajoja varastotoimintoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi reaaliaikainen varastonseuranta, automatisoitu tilausten jakelu sekä analysointi- ja raportointitoiminnot. Järjestelmä on integroitavissa useiden toimitusketjun hallinnan työkalujen kanssa

Lisätietoja PostNordista

PostNord on johtava paketti- ja logistiikkapalveluiden tarjoaja ja johtava kolmannen osapuolen logistiikkatoimija Pohjoismaissa. Yritys tarjoaa kustannustehokkaita logistiikkaratkaisuja tuottajalta kuluttajalle. PostNord TPL:llä on yli 660 000 m2 varastotilaa, noin 26 300 työntekijää (vuonna 2022) ja sen liikevaihto on 4 miljardia euroa. PostNordin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen osakeyhtiö, jonka pääkonttori on Solnassa.

Lisätietoja Extendasta / NYCE.LOGICista

NYCE.LOGIC-varastonhallintajärjestelmää kehitetään vastaamaan alan trendeihin ja teknologiaan erityisesti automaatioalan kumppaneiden kanssa. Varastonhallintajärjestelmä on skaalautuva ja kasvaa asiakkaidensa mukana tilausvolyymien kasvun tai uusien järjestelmien kuten robotiikan käyttöönoton mukana.

NYCE.LOGIC palvelee asiakkaitaan käytännönläheisesti. Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan tuotteen kehitykseen kestävien kumppanuussuhteiden kautta – NYCE.LOGICin pisimmät kumppanuudet ovat vuodelta 1998. Asiakkaiden tarpeiden mukaan skaalautuva ratkaisu, pitkäkestoiset kumppanuudet ja asiakkaiden osallistaminen tuotesuunnittelussa ovat NYCE.LOGICin erottautumistekijöitä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt


Yhteydenotot englanniksi tai ruotsiksi:
Carolin Jaques
Marketing Director
carolin.jaques@extendaretail.com
+46707930287


Yhteydenotot suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi:
Jutta Vetter
Vetter Communications Oy
press@vetter.fi
+358505466000

Kuvat

Yhteistyö kattaa Suomessa neljä PostNord-varastoa. Kuva: PostNord.
Yhteistyö kattaa Suomessa neljä PostNord-varastoa. Kuva: PostNord.
Lataa
”PostNord on avainasiakkaamme Ruotsissa, ja pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on toimintamme perusta", Extendan Johannes Puonti kertoo. Kuva: Extenda
”PostNord on avainasiakkaamme Ruotsissa, ja pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on toimintamme perusta", Extendan Johannes Puonti kertoo. Kuva: Extenda
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. 


Yhtiö osallistuu monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidensa kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana asiakkaiden myyntiprosessia.

Asiakkaina on liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia sekä kulttuurialan toimijoita.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Työelämätutkimus: noin puolet suomalaisista vuorotyöläisistä ei pääse itse vaikuttamaan omiin työmääriinsä – myös työntekijöiden arvostus laskenut19.5.2023 06:35:00 EEST | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on julkaissut vuosittaisen työelämätutkimuksensa. Sen mukaan 49 % Suomen vuorotyöläisistä ei pääse itse vaikuttamaan tekemiinsä työmääriin ja vain 55 % kokee, että työnantaja arvostaa heidän tekemäänsä työtä. Molemmat aspektit ovat heikentyneet viime vuoden luvuista. Vuorotyöläisiä ovat esimerkiksi monet terveydenhuollon työntekijät, lähetit, ravintolatyöntekijät ja kaupan alan henkilöstö.

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö etsii suomalaisia piilotalentteja – kiertue rantautuu Suomeen 8.5.20234.5.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö, suomalaisen M-Brainin pääomistaja Monterro saapuu Nordic Software Tour -kiertueellaan myös Suomeen. Yhtiö haluaa löytää lisää kunnianhimoisia suomalaisia B2B-ohjelmistoyhtiöitä. Pysähdyspaikat Suomessa ovat Oulu, Jyväskylä, Tampere ja Helsinki. Kiertue koostuu kokonaisuudessaan 32 kaupungista ympäri Pohjoismaita.

83 % pohjoismaisista SaaS-yrityksistä uskoo, että kasvuvauhti kiihtyy tai pysyy samana – eniten optimismia on suomalaisissa ohjelmistotaloissa13.4.2023 13:00:43 EEST | Tiedote

Monterro on julkaissut vuosittaisen pohjoismaisia B2B-ohjelmistoyrityksiä koskevan Nordic Software Growth Benchmark -kasvututkimuksensa. Tutkimus osoittaa, että yli puolet (52 %) yrityksistä uskoo kasvuvauhdin kiihtyvän vuonna 2023 ja noin joka kolmas (31 %) yritys uskoo kasvuvauhdin pysyvän samana edellisvuoteen verrattuna. Eniten optimismia on suomalaisissa ohjelmistoyrityksissä, joista peräti 65 prosentissa kasvun uskotaan nousevan ja kiihtyvän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme