Oy Huntteri Ab

WeSports on Huntterin uusi strateginen kumppani – “Meistä tulee kilpailukykyisempi Suomessa ja Pohjoismaissa”

Jaa

Ruotsalaisen WeSportsin ja Huntterin strateginen kumppanuus tekee Huntterista entistä vahvemman maahantuojan ja avaa ovia pohjoismaisille markkinoille. WeSportsista tuli samalla Huntterin vähemmistöomistaja.

WeSports on voimakkaasti kasvava urheilukaupan monialatoimija, joka haluaa Huntterin kanssa vahvistaa tukkukaupan osaamistaan.

– Huntteri taas hakee WeSportsin kanssa kasvua Pohjoismaista. Saamme kumppanuuden ansiosta oven auki Ruotsin markkinoille, ja meistä tulee pyöräilyalan brändien silmissä kiinnostavampi tekijä. Se tulee näkymään positiivisesti myös kauppiaidemme valikoimassa ja liiketoiminnassa, uskoo Huntterin toimitusjohtaja Juho Huttunen.

Uusien markkinoiden lisäksi kumppanuus tarjoaa Huntterille mahdollisuuden laajentaa jakeluvalikoimaansa uusiin tuotemerkkeihin ja uusille tuotealueille.

– Saamme WeSportsilta myös merkittävää osaamista digitalisaatio-projekteihimme, joilla voimme tukea kauppiaidemme sähköistä kaupankäyntiä. Meidän pitää pystyä toimimaan niin, että onnistumme parhaalla tavalla yhdistämään modernin verkossa toimivan kaupankäynnin ja asiakkaidemme tarjoaman korkeatasoisen palvelun ja huollon.

Kumppanuus ei vaikuta Huntterin fokukseen tai toimintaan.

– Pyörä on tuote, jota halutaan tutkia ja koeajaa ennen ostopäätöstä ja sitä on pyörän elinkaaren aikana huollettava jatkuvasti. Pyöräliikkeet ovat jatkossakin pyöräkaupan kulmakivi ja sen pohjalta Huntterinkin toimintaa kehitetään, toteaa Huttunen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juho Huttunen, toimitusjohtaja, Oy Huntteri Ab
+358 20 799 1205, juho.huttunen@huntteri.fi

Martin Appelfeldt, toimitusjohtaja, WeSports Scandinavia AB
+46 702 898815, martin.appelfeldt@wesportsgroup.com

Linkit

Huntteri

on suomalainen, alansa johtava polkupyörien tukku- ja maahantuontiyritys, joka tekee yhteistyötä itsenäisten polkupyöräkauppiaiden, urheiluliikkeiden ja ostoketjujen kanssa. Huntterin asiakaskunta koostuu yli 700 suomalaisesta asiakkaasta, ja yhtiö tukee myös yrityksiä Baltiassa ja Saksassa.

Huntteri keskittyy maailman parhaiden pyörämerkkien, kuten Orbean, Superiorin ja RockMachinen polkupyörien, sekä Abusin, BBB:n, Giron, Bellin, Blackburnin, Michelinin, Hamaxin, Super Bin ja Zefalin tarvikkeiden ja osien jakeluun.Yrityksen omia tuotemerkkejä ovat Madison- ja Evon-polkupyörät ja 1FirstGear-tarvikkeet.

WeSports

on urheiluvälinekategorian asiantuntija. WeSports on alansa johtaja pyörien, kuntosalilaitteiden, hiihtovälineiden, jääkiekon ja salibandyn alalla Ruotsissa. Suomessa yhtiö on kärjessä mailapelien, ulkoilun, liikkuvuuden, vesiliikunnan ja urheiluravintovalmisteiden alalla. WeSports palvelee huippu-urheilijoita sekä urheilusta ja terveistä elämäntavoista kiinnostuneita.

WeSports hankkii ja kehittää urheilu- ja vapaa-ajanvälineiden erikoisliikkeitä ja antaa niiden toimia vapaasti hajautetussa rakenteessa yhteisen infrastruktuurin avulla. Konserni uskoo, että yrittäjähenki on avain menestykseen – siksi kaikki brändit toimivat WeSportsin tukemana yrittäjien ja paikallisten tiimien johdolla.

Vuonna 2022 konsernin pro forma -liikevaihto oli 2 miljardia Ruotsin kruunua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Huntteri Ab

Huntteri aloittaa espanjalaisten Orbea-pyörien maahantuonnin – tavoitteena valloittaa markkinoita erityisesti premium-sähköpyörillä19.6.2018 13:41:44 EEST | Tiedote

Espanjan suurimman pyörävalmistaja Orbean laaja mallisto citypyöristä maastopyöriin sekä edistykselliset premium-sähköpyörät löytyvät ensi vuonna suomalaisista pyöräilyn erikoisliikkeistä ja urheilukaupoista. Espanjassa valmistettujen pyörien rungoilla on elinikäinen takuu. Maahantuonnin aloittaa turkulainen Huntteri, jonka tavoitteena on nostaa Orbea yhdeksi Suomen suurimmista sähköpyörämerkeistä.