Kustannusyhtiö Kosmos

Yksin tehty lapsi on tietokirja itsellisestä äitiydestä sekä tarina Emma Taulon matkasta perheeksi

Jaa
Yksin tehty lapsi (Kosmos) kertoo Emman omasta matkasta itselliseksi äidiksi sekä tarjoaa tietoa ja vertaistukea itsellisille vanhemmille ja aiheesta kiinnostuneille.
Emma Taulo / Kuva: Meri Björn
Emma Taulo / Kuva: Meri Björn

Kun Emma Taulon pitkä parisuhde päättyi, hän päättää toteuttaa haaveensa lapsesta ilman kumppania. Millaista on lapsen odottaminen, kun rinnalla ei ole toista vanhempaa? Miten taloudelliset resurssit riittävät, kun hedelmöityshoitoihin ei ole saatavilla lainaa keittiörempan tavoin? Mitkä ovat lapsen oikeudet ja miten lapselle kerrotaan lahjasolutaustasta? Kohtaako itsellinen äiti ennakkoluuloja?

Yksin tehty lapsi kuvaa samastuttavasti lapsen hankintaan, raskauteen ja vauvavuoteen liittyviä epävarmuuksia mutta myös iloa ja rakkautta. Perinteisiä perhekäsityksiä ravisteleva kirja tarjoaa kattavasti tietoa itsellistä vanhemmuutta harkitseville sekä vertaistukea lasta yksin odottaville ja kasvattaville.

Emma Taulo on käsikirjoittaja, tuottaja ja elokuvantekijä. Yksin tehty lapsi on hänen ensimmäinen kirjansa. Kirja pohjautuu Ylen samannimiseen suosittuun podcastiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Emma Taulo / Kuva: Meri Björn
Emma Taulo / Kuva: Meri Björn
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusyhtiö Kosmos
Kustannusyhtiö Kosmos
Porthaninkatu 10 LH 1
00530 Helsinki

http://www.kosmoskirjat.fi

Kosmos kehittää välineitä, joilla voi lukea toisten ajatuksia. Kirjoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusyhtiö Kosmos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme