Quattro Mikenti Group

Quattroservices mukana Laakson yhteissairaala -hankkeen talotekniikka-allianssissa

Jaa
Quattroservices on solminut toukokuussa Laakson yhteissairaala -hankkeen talotekniikka-alaurakka-allianssin allianssisopimuksen. Helsinkiin Laakson alueelle rakennetaan kaksi uutta sairaalarakennusta ja kaksi suojeltua rakennusta peruskorjataan.
Kuvassa Laakson päärakennus (Havainnekuva: Laakson LATU)
Kuvassa Laakson päärakennus (Havainnekuva: Laakson LATU)

Hankkeen pääallianssin muodostavat HUSin ja Helsingin kaupungin muodostama kiinteistöosakeyhtiö, SRV Rakennus Oy sekä hankkeen suunnittelijat. Lisäksi allianssi on muodostanut alaurakka-allianssit hankkeen infratoimijoiden ja talotekniikkatoimijoiden kanssa. LVI-, sähkö-, ja sprinkleritöistä vastaavassa talotekniikka-alaurakka-allianssissa on Quattroservicesin ohella mukana kaksi muuta toimijaa.

Hanke valmistuu 2030 ja kooltaan yli viittä Oodi-keskuskirjastoa vastaava päärakennus tulee tarjoamaan psykiatrista ja somaattista hoitoa. Toinen uudisrakennus tehdään lapsia ja nuoria palvelevalle psykiatriselle hoidolle. Lisäksi kaksi Laakson alueella sijaitsevaa suojeltua 1920–30-lukujen vaihteen sairaalarakennusta peruskorjataan. Osana projektia nousee oikeuspsykiatrista hoitoa tarjoava uudisrakennus Mäntsälään, Ohkolan alueelle.

Toukokuussa allekirjoitettuja talotekniikka-alaurakka-allianssin sopimuksia koskevat kehitysvaiheet maanalaisten tilojen, aluetöiden sekä päärakennuksen osalta jatkuvat loppusyksyyn. Niiden jälkeen tavoitteena on siirtyä toteutusvaiheeseen.

Quattroservicesin toimitusjohtaja Kimmo Lehtonen on tyytyväinen, että yhtiö on jälleen mukana pääkaupunkiseudulla alkavassa jättihankkeessa.

- Tämä on meille merkittävä projekti. Toteutusvaihe tilataan erikseen myöhemmin ja sen laajuus ja tarkka arvo täsmentyvät vasta tilauksessa. Tämänhetkisen tiedon mukaan toteutusvaiheen sopimuksemme arvo tulee kuitenkin olemaan noin kolminkertainen verrattuna esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentän uuteen T2-terminaaliin. Olemme olleet siellä viime vuodet hyvällä menestyksellä rakentamassa lentoaseman uudistusta yhdessä SRV:n kanssa.

Kuvassa Laakson päärakennus (Havainnekuva: Laakson LATU)

Hankkeen verkkosivut: www.laaksonyhteissairaala.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Lehtonen, toimitusjohtaja, Quattroservices Oy, 040 902 1223, kimmo.lehtonen@quattroservices.fi

Kuvat

Kuvassa Laakson päärakennus (Havainnekuva: Laakson LATU)
Kuvassa Laakson päärakennus (Havainnekuva: Laakson LATU)
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

Quattroservices Oy

Quattroservices on talotekniikan ammattilainen, joka hallitsee vaativat projektit. Tarjoamme talotekniikkaa joko kokonais- tai osaurakkana. Meillä on kattava kokemus teknisesti vaativista ja kooltaan laajoista urakoista – sekä valtakunnan ykköskohteista. Hallitsemme sekä uusimman kiinteistöteknologian että vanhojen kiinteistöjen talotekniikan. Quattroservices toimii Uudenmaan lisäksi Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä. Oman 150 ammattilaisen organisaatiomme apuna on kattava kumppaniverkosto. Kuulumme QMG-konserniin.

QMG-konserniin kuuluu yhteensä yli 35 yritystä, jotka tarjoavat talotekniikkaurakointia ja -projekteja sekä huoltoa ja palveluita. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 201 miljoonaa euroa ja sen henkilöstöön kuuluu 1300 alan ammattilaista. QMG:n pääomistaja on KLAR Partners.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Nimlas Groupille hyvä tulos vuonna 2022 ja vahva alku vuoteen 20232.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Vuonna 2021 perustettu Nimlas Group ylsi hyvään tulokseen ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan. Tulos (pro forma) perustuu vahvaan liiketoimintaan ja kasvuun konsernin molemmissa talotekniikkayhtiöissä, ruotsalaisessa Sandbäckensissa ja suomalaisessa QMG:ssa. Joulukuun lopussa 2022 Nimlas julkisti lisäksi ostavansa norjalaisen sähköteknisiin palveluihin ja -urakointiin keskittyvän Konstelin. Yrityskauppa vahvistettiin helmikuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme