Helsingin seudun kauppakamari

Tiina Tikander on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi

Jaa
Tiina Tikander, VTM, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi (Communications Director). Hän johtaa Kauppakamarin viestintäyksikköä ja vastaa viestinnän kehittämisestä.
Tiina Tikander  on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi: "Olen todella innostunut siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona."
Tiina Tikander on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi: "Olen todella innostunut siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona."

”Viestinnän merkitys ja strateginen rooli on vahvistunut viime vuosina merkittävästi. Tiina Tikander on kehittänyt viestintäämme aktiiviseen ja vaikuttavaan suuntaan. Nimitys vahvistaa viestintää strategisena toimintonamme”, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen.

Kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenyrityksiä on jo yli 7 000. Kauppakamari toimii 21 kunnan alueella.

”Viestintä ei ole vain yhden yksikön tehtävä vaan jokaista meitä tarvitaan viestinnässä. Viestinnän johtaminen on jatkuvaa uudistamista ja valintoja, jotka edistävät strategisia tavoitteita. Olen todella innostunut vastuistani Kauppakamarin viestinnässä ja siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona”, Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtaja Tiina Tikander luonnehtii.

Tikander on aloittanut Kauppakamarin viestinnän luotsina 10. elokuuta 2020. Hän johtaa Kauppakamarin neljän hengen viestintätiimiä, toimii johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtajalle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Pakarinen, Helsingin seudun kauppakamari,
toimitusjohtaja, pia.pakarinen@helsinki.chamber.fi, p. 040 529 4989 


Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari,
viestintäjohtaja, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 754

Kuvat

Tiina Tikander  on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi: "Olen todella innostunut siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona."
Tiina Tikander on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäjohtajaksi: "Olen todella innostunut siitä, että viestintä nähdään Kauppakamarin ydintoimintona."
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Suhdannepulssi: Kuluttajien kohonneet asuntolainakulut heijastuvat myös yritysten liiketoimintaan30.8.2023 09:59:05 EEST | Tiedote

Helsingin seudun yritysten suhdannenäkymistä ovat heikentyneet viime keväästä: 41 prosenttia vastaajista arvioi suhdanteiden heikkenevän paljon tai jonkin verran, parempia näkymiä odottaa vain 19 prosenttia vastaajista. Kaksi viidesosaa vastaajista ilmoitti kuluttajien kohonneiden asuntolainakustannusten heikentävän oman liiketoimintansa edellytyksiä. Seudun väestönkasvu palautui pandemiaa edeltävälle tasolle vuonna 2022, jolloin asukasmäärä kasvoi 19 000 henkeä. Kuluvan vuoden alkupuolella väestönkasvu kiihtyi edelleen ennätyksellisen vilkkaan maahanmuuton ansiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme