Kymen Seudun Osuuskauppa

Sale Anjalan uuden myymäläkiinteistön rakennustyöt ovat alkaneet

Jaa
Uusi myymälä rakennetaan vuoden 2023 aikana osoitteeseen Elimäentie 41. Nykyinen Sale palvelee normaalisti rakennushankkeen ajan.

Kymen Seudun Osuuskauppa osti Kouvolan Anjalasta tontin uudelle päivittäistavarakaupan yksikölle toukokuussa 2022. Rakennustöiden valmistelu tontilla on alkanut puiden kaatamisella ja varsinaiset perustustyöt käynnistyvät viikon 20 aikana.

Aiempaa suuremman myymälän valikoima kasvaa ja tuotteissa on entistä enemmän otettu huomioon alueen asukkaiden tarpeita. Esimerkiksi päivittäin avoinna oleva paistopiste on odotettu lisä Sale Anjalan palveluihin. Lisäksi myymälään tuodaan Sale-ketjun raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kylmäkalusto ja valaistus sekä itsepalvelukassa. Myös sähköautojen ABC-latausverkosto laajenee Anjalaan. Uuden Salen paikoitusalueelle on tulossa kaksi peruslatauspistettä, jotka soveltuvat kaikille ladattaville autoille.

– Nykyinen Sale Anjala palvelee asiakkaita normaalein aukioloajoin rakennushankkeen ajan ja uusi myymälä avautuu loppuvuonna 2023. Anjala saa uudesta Salesta nykyaikaisen ja energiatehokkaan päivittäistavarakaupan. Esteetön myymälä ja suuremmat paikoitustilat lisäävät myös asiointimukavuutta, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Hankkeen kokonaisinvestointi on n. 2 milj. euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkan Prismakeskuksen uudistuksen valmistelu etenee8.12.2023 08:53:48 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) suunnittelee Kotkan Prismakeskuksen uudistushanketta, joka tulee entisestään vahvistamaan Kotkan Sutelan vetovoimaista kaupallista aluetta. Projektin valmistelu on edennyt kauppakeskuksen erikoisliikkeiden tilojen suunnitteluun. Nyt kartoitetaan sekä nykyisten että uusien toimijoiden kiinnostusta moderneihin liiketiloihin Kotkan Prismakeskuksessa Sutelan erinomaisten liikenneyhteyksien ja suurten asiakasvirtojen äärellä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tiloissa toimii noin kymmenen liikettä vuokratiloissa sekä osuuskaupan omistama Ravintolamaailma. Lisätietoa aiheesta KSO:n verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye