Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusoten Hyte-verkosto terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen asialla

Jaa
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella (Keusote) tehdään kunnianhimoista yhteistyötä kuntien ja kolmannen sektorin kanssa alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Yhteistyö tunnetaan jatkossa nimellä Keusoten Hyte-verkosto.

Hyvinvointialueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on hyvinvointialueen, kuntien ja kolmannen sektorin, kuten järjestöjen ja uskonnollisten yhteisöjen, yhteinen tavoite.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen alueella yhteistyöllä on jo pitkät perinteet, mutta hyvinvointialue on saanut palautetta vaikeasti ymmärrettävästä nimestä hyvälle yhteistyölle. Aiemmin toiminta tunnettiin Hyte-allianssi kumppanuusmallina.

Keusote järjesti maaliskuussa nimikilpailun ja sai 145 uutta nimiehdotusta yhteistyölle. Keusoten Hyvinvointi, terveys ja asiakkuudet -johtotiimi valitsi ehdotusten joukosta toiminnalle uuden nimen: Keusoten Hyte-verkosto.

Keusoten, kuntien ja kolmannen sektorin yhteiskehittäminen on sellaista alueellista toimintakulttuuria, jossa innovointi ja myös nopeat kokeilut ovat mahdollisia.

– Meidän yhteinen tavoitteemme on helpottaa sekä kuntalaisille että työntekijöille tutkittuun tietoon perustuvan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän tiedon löytämistä, lisätä asukaslähtöisyyttä ja myös sujuvoittaa palvelun löytymistä. Tämä toiminta jatkuu, mutta jatkossa se tunnetaan nimellä Keusoten Hyte-verkosto, Marjut Suo kertoo.

Nimikilpailussa palkintona ollut urheilukello arvottiin kaikkien vastanneiden kesken ja voittajaan on oltu yhteydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme