Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitoksen Oulun asiakaspalvelupiste palaa uudistettuihin tiloihin

Jaa
Maanmittauslaitoksen nykyinen asiakaspalvelupiste Uusikatu 52 on suljettu 22. – 24.5.2023. muuton takia. Torstaina 25.5. asiakaspalvelu avaa ovensa osoitteessa Veteraanikatu 9.
KUVA: JULIA HAUTOJÄRVI
KUVA: JULIA HAUTOJÄRVI

Uusi palvelupiste on avoinna asiakkaille arkipäivisin klo 9.00–16.15. Palvelupisteessä asiakkaat voivat hoitaa kiinteistöihinsä liittyviä asioita, saada huoneistotietojärjestelmään liittyvää neuvontaa, tilata karttatuotteita ja saada tietoa Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista.

Oulun asiakaspalvelu on toiminut joulukuusta 2021 Veron asiakaspalvelun tiloissa remontin vuoksi. Nyt asiakaspalvelu ja muut toimintomme palaavat takaisin uudistettuihin tiloihin osoitteeseen Veteraanikatu 9.

Yhteyshenkilöt

Tietopalvelupäällikkö Pekka Jakobsson, 050 561 6529, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Kuvat

KUVA: JULIA HAUTOJÄRVI
KUVA: JULIA HAUTOJÄRVI
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maanmittauslaitos
Maanmittauslaitos
PL 84 (Opastinsilta 12C)
00521 HELSINKI

029 530 1100 (Vaihde)https://www.maanmittauslaitos.fi/

Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä teemme paikkatietoalan tutkimusta.

Maanmittauslaitos.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maanmittauslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme