Pihla Group Oy

Kotimaiset Pihlan ikkunat varmistavat toimivat kodit myös Loviisan Asuntomessuilla

Jaa

Suomen suosituin ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla on jälleen mukana Asuntomessuilla, jotka järjestetään tänä vuonna Loviisanlahden itäisellä Kuningattarenrannalla, poikkeuksellisen edustavassa ja merellisessä miljöössä 7.7.–6.8.2023. Asuntomessuilla korostuvat asunnon merkitys laajemmin kuin kotina, sekä valaistus ja merellisyys. Kuningattarenrannan kohteiden tilat ovat suunniteltu niin, että ne muuntuvat asukkaiden eri elämäntilanteisiin ilman suurempia remontteja.

Kouvolan Asuntomessut 2019: Dekotalo Dekolaku
Kouvolan Asuntomessut 2019: Dekotalo Dekolaku

Pihlan kotimaisia ja Suomen suosituimpia ikkunoita ja ovia on nähtävillä useammassa messualueen kohteessa. Pihlan messuosaston löytää koko messujen ajan Dekotalojen kohteen 24. Lilla Hyggen yhteydestä. 

Toimiva koti Pihlan ikkunoilla ja ovilla myös Loviisan Asuntomessuilla 

Messualuetta ympäröivien merellisten maisemien tuominen osaksi sisustusta, luonnonvalon määrän maksimoiminen sisätiloissa, sekä sujuvan arjen takaaminen ohjasivat tämän vuoden messukotien suunnittelua. Nykyisin koti voi toimia perinteisen roolinsa lisäksi myös etätyöpisteenä tai vapaa-ajan asuntona, joten arjen sujuvuus on varmistettava monesta eri näkökulmasta. Merellinen asuinympäristö tuo asukkaille mukanaan vastuun ympäristön ja meren hyvinvoinnista ja messualueen suunnittelussa onkin huomioitu ympäröivän eläimistön ja rantamaiseman luonnonmukaisuuden vaaliminen, jonka vuoksi ympäristöystävällinen rakentaminen on myös yksi tämän vuoden Asuntomessujen kulmakivistä. 

Ikkunat ja ovet ovat merkityksellisessä roolissa rakentamisessa, ja olemme ylpeitä, että voimme osaltamme olla mukana luomassa kestävämpää huomista ja jakaa Loviisan Asuntomessujen kanssa vastuun ympäristön ja meren hyvinvoinnin tärkeydestä. Energiatehokkailla ja ympäristöystävällisillä ikkunoilla voidaan vähentää ympäristön kuormitusta, sekä varmistaa talon energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, turvallisuus, mobiiliyhteyksien toimivuus sisätiloissa, sekä asukkaiden yleinen hyvinvointi ja sujuva arki. Unohtamatta luonnonvalon määrän maksimointia sisätiloissa ja maisemia osana sisustusta. 

Kun kodit toimivat nykyisin useammassa roolissa, tarkoittaa se myös sitä, että kotien tiloissa vietetään enemmän aikaa. Ikkunoiden lasitusratkaisuilla voi vaikuttaa tehokkaasti moneen asiaan, jotka tekevät kodista miellyttävän paikan oleskella ja messukohteissakin erilaiset lasitusratkaisut ovat tehokkaasti hyödynnetty. Loviisan Majakassa eli kohteessa numero 6. ja 7. on hyödynnetty suurissa XL-kokoisissa kiinteissä ikkunoissa Pihlan Auringonsuojalasia, jolla varmistetaan, että oleskelu suurien ikkunoiden edessä on mukavaa myös aurinkoisilla kesäsäillä eivätkä sisätilat pääse liikalämpenemään. Lisäksi Loviisan Majakassa, sekä Finnlamellin kohteessa numero 19. Kuningattaren Helmessä on hyödynnetty huurtumatonta lasia, joka ehkäisee erityisesti keväisin ja syksyisin tavallisen ikkunan ulkopinnan huurtumisilmiön. 

Kohde 24. Messukoti Lilla Hygge  - tyylikkyyttä mustilla yksityiskohdilla 

Pihlan messuosasto löytyy kohteen 24. Lilla Hyggen yhteydestä, jossa jokainen neliö on suunniteltu vastaamaan taloon muuttavan perheen tarpeita ja unelmia. Kodin rooli monessa eri käyttötarkoituksessa tulee hyvin esille Lilla Hyggen kohdalla, joka toimii siis lapsiperheen kotina ja sujuvan arjen mahdollistajana, vanhempien työtilana, harrastusten toteuttamisessa, tunnelman tyyssijana ja juhlien keskiönä. 

Kohteeseen valitut matalaenergiset Pihlan Termo BLACK-ikkunat takaavat, että talo on energiatehokas ja ympäristöystävällinen, sillä lämpöhukkaa ei ikkunoiden kautta pääse syntymään. Hyvään sisäilmaan ikkunat vaikuttavat kohteessa tuuletusmahdollisuudella, jolloin tiloihin saadaan tehokkaasti ja nopeasti raikasta ilmaa. Kohteeseen valitut Pihlan ulko- ja takapihaovet ovat vahvistamassa kodin turvallisuutta esimerkiksi pääoveen valitulla Yale Doorman älylukituksella, joka mahdollistaa avaimettoman kulkemisen ja perheen pienimpien kohdallakaan ei tarvitse tällöin huolehtia kotiavainten hukkumisesta. 

Lasipintojen koossa ei ole kohteessa säästelty, vaan makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin on jokaiseen valittu suuret ikkunat merellisen maiseman tuomiseksi osaksi sisustusta. Suuret ikkunat tuovat luonnonvalon tehokkaasti sisätiloihin ja varmistavat, että ympäröivistä upeista merellisistä maisemista voi nauttia huonommallakin säällä ikkunoiden kautta. Musta väri jatkaa suosittuna uudisrakentamisen trendinä ja Lilla Hyggen kaikki ikkunat ja ovet ovatkin valittu värimaailmaltaan mustaksi yksityiskohtia myöten. Mustat ikkunat ja ovet tuovat kontrastia talon vaaleaan julkisivuun ja ryhtiä sisustukseen. 

Pihla-tuotteita esillä seuraavissa kohteissa Loviisan Asuntomessuilla 2023: 

Kohde 6: Loviisan Majakka 

Kohde 7: Loviisan Majakka 

Kohde 19: Kuningattaren Helmi 

Kohde 21: Karpalo 

Kohde 24: Lilla Hygge 

Kohde 25: Villa Kungen

null

Havainnekuva Loviisan Asuntomessujen kohteesta numero 24 Dekotalon Lilla Hygge. Kuva: Dekotalo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja kuvapyynnöt: 

Meri Oikarinen, markkinointipäällikkö, Pihla Group Oy 

meri.oikarinen@pihla.fi / 040 185 4946 

www.pihla.fi/asuntomessut

Kuvat

Kouvolan Asuntomessut 2019: Dekotalo Dekolaku
Kouvolan Asuntomessut 2019: Dekotalo Dekolaku
Lataa

Linkit

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki. Kehitämme ja valmistamme kotimaisia ikkunoita, parveke- ja terassiovia sekä ulko-ovia keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella. Pihla-ikkunoita ja -ovia käytetään vuosittain tuhansissa omakotitaloissa, paritaloissa ja kerrostaloissa. Ammattitaitoinen palveluverkostomme palvelee sekä kuluttajia, rakennusliikkeitä, talotehtaita että taloyhtiöitä. Kaikki tuotteemme ovat Avainlippusertifioituja, mikä on tae kotimaisuudesta. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus sekä kestävä kehitys ja tavoitteenamme on rakentaa parempaa yhteiskuntaa ja kestävämpää huomista. Pihla on osa Pihla Group Oy:tä, joka on Suomen ikkuna- ja ovimarkkinoiden suurin toimija.

www.pihla.fi | 0800 550 880

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pihla Group Oy

Pihla ja Tiivi laajasti esillä asuntomessuilla: Ikkuna- ja ovivalinnoissa korostuvat energiatehokkuus ja kestävyys6.7.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset haluavat panostaa kotiinsa ja myös vapaa-ajan asuntoihinsa. Omakotiasuminen on edelleen suomalaisten halutuin asumismuoto ja lisäksi moni korjaa ja remontoi kesämökkiä. Ikkunoita ja ovia valmistavan Pihla Groupin teollisen liiketoiminnan johtajan ja markkinointijohtajan Minna Keräsen mukaan uuden rakentamiseen ja remontointiin onkin nyt hyvä aika. Materiaalien ja palvelujen saatavuus on nyt hyvä.

Tutkimus: Pako kaupungeista kiihtyy – asumisen asiantuntijoiden mukaan päättäjien on vastattava nopeasti asumistrendien muutokseen2.5.2023 08:15:00 EEST | Tiedote

Korona käynnisti asumistrendien muutoksen, jossa yhä useampi alkoi havitella muuttoa kaupungista maalle. Tuoreen tutkimuksen mukaan jo peräti 44 prosenttia suomalaisista haluaisi asua maalla. Tämä selviää Pihla Groupin laajasta asumisen trenditutkimuksesta, johon on haastateltu ihmisiä yhteensä viidestä eri maasta Pohjois-Euroopassa. Suomessa omakotitaloasumisesta haaveilevien määrä on perinteisestikin ollut suuri, joten on mahdollista, että pääkaupunkiseudulta tuttu ”Nurmijärvi-ilmiö” kiihtyy entisestään.

Kyselytutkimus: Energian hinta ahdistaa valtaosaa suomalaisista – moni tarkistaa hintaa pakkomielteisesti15.3.2023 11:35:23 EET | Tiedote

Peräti 73 prosenttia suomalaisista on erittäin ahdistuneita energian hinnannoususta, selviää kansainvälisestä kyselystä. Pihla Groupin teettämään kyselytutkimukseen vastasi lähes 3 400 ihmistä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Englannissa. Moni vastaajista on sitä mieltä, että oma kiinnostus energian hintaa kohtaa on kehittynyt jo pakkomielteeksi. Psykoterapeutti kehottaa asettamaan itselle rajoja hintojen tarkistamiseen.

Kyselytutkimus: Energian hinta ahdistaa valtaosaa suomalaisista – moni tarkistaa hintaa pakkomielteisesti15.3.2023 00:01:00 EET | Tiedote

Peräti 73 prosenttia suomalaisista on erittäin ahdistuneita energian hinnannoususta, selviää kansainvälisestä kyselystä. Pihla Groupin teettämään kyselytutkimukseen vastasi lähes 3 400 ihmistä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Englannissa. Moni vastaajista on sitä mieltä, että oma kiinnostus energian hintaa kohtaa on kehittynyt jo pakkomielteeksi. Psykoterapeutti kehottaa asettamaan itselle rajoja hintojen tarkistamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme