Hesburger

Tampereen Tesoman koulun 6 A Hese-kisafinaalin voittoon

Jaa

Hesburgerin ja Suomen Urheiluliiton (SUL) järjestämä Hese-kisojen finaali pidettiin eilen Tampereella Ratinan stadionilla. Koululaisyleisurheilukisoissa kilpailtiin sukkula- ja kierrosviestissä, pituushypyssä ja junnukeihäässä. Finaalin voitti Tampereen Tesoman koulun 6 A. Hopeaa sai Mansikkamäen koulun 6 L Kouvolasta ja pronssia Kastellin koulun 6 C Oulusta.

Tampereen Tesoman koulun 6 A ja luokan opettaja Markku Köykkä (takana vasemmalla). H-hetki -ohjelman kummiurheilijoina toimivat kestävyysjuoksija Camilla Richardsson (vas.) ja aitajuoksija Elmo Lakka (oik.).
Tampereen Tesoman koulun 6 A ja luokan opettaja Markku Köykkä (takana vasemmalla). H-hetki -ohjelman kummiurheilijoina toimivat kestävyysjuoksija Camilla Richardsson (vas.) ja aitajuoksija Elmo Lakka (oik.).

Tesoman koulu voitti kirkkaimman mitalin jo toisena vuotena peräkkäin. Avaimet voittoon irtosivat systemaattisella harjoittelulla.

– Voitto oli meidän tavoitteemme. Kysyin oppilailtani jo kolmannella luokalla, että haluavatko he voittaa Hese-kisojen finaalin kuudennella luokalla. Oppilaat lähtivät innostuneina mukaan projektiin, kertoo luokan opettaja Markku Köykkä.

Oppilaat panostivat harjoittelussa erityisesti kestävyyteen. Luokan oppilaat ovat juosseet lähes joka viikko neljän kilometrin lenkin muun harjoittelun ohella.

– Nyt on aika juhlia. Seuraavaksi mennään koko luokka syömään ja juhlimaan Hesburgeriin. Luokan pojat lupasivat myös leikata siilitukan voiton kunniaksi. Tytöt eivät tästä innostuneet, Köykkä hymyilee.

Hese-kisat ja H-hetki liikuttavat vuosittain 85 000 lasta

– Kerrassaan upea finaalipäivä takana Ratinan hienolla stadionilla. Hesburgerille on kunnia-asia olla edistämässä lasten liikuntaa ja antaa heille riemukkaita kokemuksia, kertoo Hesburgerin viestintäpäällikkö Petteri Pohjonen.

 Hese-kisat vahvistavat koko luokan ja koulun yhteishenkeä. Jokaiselle oppilaalle löytyy oma roolinsa joko kilpailijana tai kannustajana. Nuorille tämä on ihan ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan liikunnasta ja kilpailemisesta, sanoo SUL:n nuorisopäällikkö Piia Jäntti.

Hese-kisat ovat osa Suomen Urheiluliiton ja Hesburgerin H-hetki koululiikuntaohjelmaa. Kaiken kaikkiaan H-hetki ja Hese-kisat liikuttavat vuosittain noin 85 000 lasta. Hese-kisoihin osallistui tänä vuonna noin 200 luokkaa, joista 22 kisasi tämän vuoden finaalissa. Hese-kisoja on järjestetty jo vuodesta 2004 lähtien.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Matkalla pikaruoka-alan houkuttelevimmaksi työnantajaksi15.6.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Hesburgerin henkilöstötutkimus toteutettiin huhtikuussa 2023 kaikissa toimintamaissamme yhteistyössä Kulmia Insight Oy:n kanssa. Yli 3 000 heseläistä osallistui tutkimukseen. Suomesta tutkimukseen osallistui noin 1 400 Hesburgerin työntekijää. Henkilöstökokemuksen mittaamista uudistettiin sekä kysymysten että menetelmän osalta ja siten tulokset eivät ole vertailukelpoisia kaikilta osin edellisten vuosien tuloksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme