Kymen Seudun Osuuskauppa

Tasavallan presidentti on 25.5.2023 myöntänyt kauppaneuvoksen arvonimen Kymen Seudun Osuuskaupan toimitusjohtajalle, kauppatieteiden maisteri Harri Miettiselle

Jaa
Toimitusjohtaja Miettinen on työskennellyt S-ryhmässä, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) ja osuuskaupan palveluksessa yhteensä 25 vuotta. Vuodesta 1988 alkaen hän on toiminut vaativissa liikkeenjohdon tehtävissä.

Kuopiosta kotoisin oleva, sittemmin Uudellemaalle asettunut toimitusjohtaja Miettinen on antanut merkittävän työpanoksen S-ryhmälle. Hän on ollut mukana kehittämässä useita eri liiketoiminnan osa-alueita. Merkittävimpiä toimenkuvia ovat olleet SOK:n kehitys- ja henkilöstötoiminnoista vastaavan johtajan, SOK:n asiakkuudet ja tieto -vastuualueen johtajan sekä SOK:n kenttäryhmän kehitysjohtajan tehtävät. Miettinen on toiminut myös useita vuosia SOK:n konsernijohtoryhmän jäsenenä sekä ollut S-ryhmän koulutuskeskus Jollas Instituutin rehtori ja toimitusjohtaja.

Kymen Seudun Osuuskaupan toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana Harri Miettinen aloitti maaliskuussa 2017. Toimitusjohtaja Miettisen johdolla yritys on vahvistanut asemaansa jatkuvasti kiristyvässä kilpailussa sekä uusinut ja kehittänyt toiminnan tarkoitustaan vastaamaan maakunnan kehitystarpeita. Osuuskauppa on noussut entistä vahvemmin tavoittelemaan jäsenten hyötyjen lisäksi myös alueen elinvoiman lisäämistä ja kehittämistä.

Asiantuntemusta käytetään vastuullisissa luottamustoimissa 

Toimitusjohtaja Miettisen osaamista on käytetty laajasti eri luottamustehtävissä suomalaisessa liike-elämässä. Yksi merkittävimmistä luottamustoimista on SOK:n hallituksen jäsenyys vuodesta 2021 ja hallituksen varapuheenjohtajuus vuodesta 2023. Lisäksi hän toimii mm. SOK Liiketoiminta Oy:n hallituksen varapuheenjohtajana, Kymenlaakson kauppakamarin hallituksen jäsenenä sekä Työeläkevakuutusyhtiö Elon hallintoneuvoston jäsenenä ja vuodesta 2022 alkaen hallintoneuvoston puheenjohtajana. Muita merkittäviä luottamustehtäviä hänellä on ollut Elinkeinoelämän Keskusliitossa sekä Kaupan Liitossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko LassilaHallintoneuvoston puheenjohtajaKymen Seudun Osuuskauppa

Puh:0505735100

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkan Prismakeskuksen uudistuksen valmistelu etenee8.12.2023 08:53:48 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) suunnittelee Kotkan Prismakeskuksen uudistushanketta, joka tulee entisestään vahvistamaan Kotkan Sutelan vetovoimaista kaupallista aluetta. Projektin valmistelu on edennyt kauppakeskuksen erikoisliikkeiden tilojen suunnitteluun. Nyt kartoitetaan sekä nykyisten että uusien toimijoiden kiinnostusta moderneihin liiketiloihin Kotkan Prismakeskuksessa Sutelan erinomaisten liikenneyhteyksien ja suurten asiakasvirtojen äärellä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tiloissa toimii noin kymmenen liikettä vuokratiloissa sekä osuuskaupan omistama Ravintolamaailma. Lisätietoa aiheesta KSO:n verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye