Kymen Seudun Osuuskauppa

Yökerho Las Palmas avautuu Kouvolan Amarilloon

Jaa
Kouvolan Amarillon yöelämä herää uuteen kukoistukseen, kun Las Palmas Kouvola avautuu perjantaina 2.6.2023.

Kymen Seudun Osuuskauppa tuo helpotusta vipattavaan tanssijalkaan ja matkakuumeeseen myös Kouvolan juhlakansalle. Kaupungin helteisin yökerho Las Palmas avautuu Kouvolan Amarillon kylkeen perjantaina 2.6.2023. Amarillon ravintolatoiminta jatkuu edelleen tutuin aukioloajoin.   

Las Palmas Kouvola on mutkaton bilepaikka, jossa tutut ja tuntemattomat kohtaavat. Las Palmasissa pidetään hauskaa, lauletaan, kippistellään ja bailataan ankarasti aamuyön pikkutunteihin asti. Yökerhon helteinen tunnelma on koettava paikan päällä joka viikonloppu.   

- Maaliskuussa avattu Kotkan Seurahuoneen Las Palmas on osoittautunut menestykseksi ja halusimme tuoda saman rennon konseptin myös Kouvolan yöelämään. Las Palmas on matalan kynnyksen yökerho, jonne voi tulla viihtymään omalla tyylillään, kertoo Kymen Seudun Osuuskaupan hotellinjohtaja Olli Järvinen.  

Las Palmas Kouvola on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22–05. Yökerhoon ovat tervetulleet kaikki täysi-ikään ehtineet aikuiset. Juhlimme Las Palmas Kouvolan avajaisia 2.6.2023.  

Tutustu Las Palmas Kouvolaan Raflaamossa ja ravintolan somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa! 

https://www.facebook.com/laspalmaskouvola/

https://www.instagram.com/laspalmas.kouvola/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkan Prismakeskuksen uudistuksen valmistelu etenee8.12.2023 08:53:48 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) suunnittelee Kotkan Prismakeskuksen uudistushanketta, joka tulee entisestään vahvistamaan Kotkan Sutelan vetovoimaista kaupallista aluetta. Projektin valmistelu on edennyt kauppakeskuksen erikoisliikkeiden tilojen suunnitteluun. Nyt kartoitetaan sekä nykyisten että uusien toimijoiden kiinnostusta moderneihin liiketiloihin Kotkan Prismakeskuksessa Sutelan erinomaisten liikenneyhteyksien ja suurten asiakasvirtojen äärellä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tiloissa toimii noin kymmenen liikettä vuokratiloissa sekä osuuskaupan omistama Ravintolamaailma. Lisätietoa aiheesta KSO:n verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye