Vaasan kaupunki - Vasa stad

Asukaspysäköinti otetaan käyttöön Frilundintiellä

Jaa
Asukaspysäköinti alkaa Frilundintiellä asukaspysäköintialueella C. Alueen asukkaat voivat hakea pysäköintilupaa 25.5.2023 alkaen, ja luvat astuvat voimaan 1.6.2023.

Asukaspysäköintialueet on tarkoitettu lähialueen asukkaille. Pysäköintilupaa hakevan tulee joko olla asuinkiinteistössä kirjoilla tai esittää vuokrasopimus asuntoon. Oikeus pysäköintilupaan tarkistetaan luvan hakemisen yhteydessä.

Asukaspysäköintilupa maksaa 10,00 €/kk per lupa, ja niitä voidaan hankkia ainoastaan henkilöautoille. Asukaspysäköintipaikat on merkitty Frilundintielle liikennemerkeillä.

Tarkemmat ohjeet asukaspysäköintiluvan hakemiseen ja maksamiseen löytyvät eParking-palvelusta sekä pysäköinninvalvonnan sivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pysäköinninvalvonta, puh. 040 632 9838, pysakoinninvalvonta@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme