Kymen Seudun Osuuskauppa

Muistutuskutsu medialle: Kotimaanmatkailun uusin tähti on nyt auki - Tykkimäki Resortin lehdistötilaisuus 1.6.2023

Jaa
Kouvolan Käyrälammen rantaan rakennettiin uusi kotimaanmatkailun kohde, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty – huippulaadukas resort-kokonaisuus muodostuu villoista, huviloista, mökeistä, trendikkäästä glampingistä sekä huvipuistosta ja vesipuistosta!

Järjestämme median edustajille lehdistötilaisuuden torstaina 1.6.2023 klo 11.00, jossa Tykkimäki Resortiin on mahdollisuus tulla tutustumaan paikan päälle. 
Tilaisuuden aikana tutustumme Tykkimäki Resortin kohteisiin sekä vierailemme Tykkimäen huvipuistossa ja Aquaparkissa.

Arjen luksus saa uuden merkityksen – kohtuuhintaiset hirsihuvilat tarjoavat tasokkaan varustelun lisäksi järvimaiseman

Majoitus on olennainen osa lomailua ja siihen Tykkimäki Resort myös panostaa. Alueelle rakentui hyvin varustellut ja viihtyisät huvilat, jotka majoittavat pariskunnat, perheet, ystäväporukat tai pienemmät työporukat kohtuuhintaan.

- Haluamme tarjota todellista arjen luksusta vieraillemme. Jokaisen huvilan katetut terassit, kaasugrillit, kaminatakat, saunat ja lämmitetyt ulkoporealtaat kuuluvat vakiovarusteisiin sekä jokaisesta huvilasta on myös suora näköyhteys kauniiseen suomalaiseen järvimaisemaan. Tämä kaikki ja vielä kohtuuhintaan, voiko parempaa lomaa toivoa, taustoittaa KSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Virtanen.

Pyydämme tilaisuuteen osallistuvia median edustajia ystävällisesti ilmoittautumaan viimeistään torstaina 1.6.2023 klo 9.00 mennessä tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Tykkimaki_Resort_lehdisto

Tilaisuudessa on tarjolla herkullisia makupaloja sekä virvokkeita, joten tervetuloa nauttimaan niistä mielenkiintoisten sisältöjen siivittämänä!

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Tykkimäki Resortin alue talvella

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kotkan Prismakeskuksen uudistuksen valmistelu etenee8.12.2023 08:53:48 EET | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) suunnittelee Kotkan Prismakeskuksen uudistushanketta, joka tulee entisestään vahvistamaan Kotkan Sutelan vetovoimaista kaupallista aluetta. Projektin valmistelu on edennyt kauppakeskuksen erikoisliikkeiden tilojen suunnitteluun. Nyt kartoitetaan sekä nykyisten että uusien toimijoiden kiinnostusta moderneihin liiketiloihin Kotkan Prismakeskuksessa Sutelan erinomaisten liikenneyhteyksien ja suurten asiakasvirtojen äärellä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tiloissa toimii noin kymmenen liikettä vuokratiloissa sekä osuuskaupan omistama Ravintolamaailma. Lisätietoa aiheesta KSO:n verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye