Ylva Palvelut Oy

Eelis Rytkönen johtamaan Ylvan vastuullisuustyötä: tavoitteena hiilineutraalius 2025

Jaa
Ylvan Chief Impact Leaderiksi ja johtoryhmän jäseneksi on 13.9.2023 alkaen nimitetty tekniikan tohtori Eelis Rytkönen. Rytkönen siirtyy Ylvaan NCC:ltä, jossa hän on vastannut Property Development -liiketoiminta-alueen vastuullisuustyöstä Suomessa.
Eelis Rytkönen aloittaa 13.9.2023 Ylvan vastuullisuudesta vastaavana johtajana.
Eelis Rytkönen aloittaa 13.9.2023 Ylvan vastuullisuudesta vastaavana johtajana.

Ylvassa Eelis Rytkösen vastuulla on liiketoimintojen vastuullisuuden kehittäminen ja vuoteen 2025 asetetun hiilineutraaliustavoitteen saavuttaminen. Ylvan kokonaispäästöt laskivat viime vuonna yhteensä 47 prosenttia, ja sen omistamat kiinteistöt ovat vuoden 2022 alusta lähtien operoineet täysin hiilineutraalisti.

”Jotta saavutamme tavoitteemme, on meidän onnistuttava sitouttamaan asiakkaamme ja molemmat toimialamme mukaan päästöjen vähentämiseen. Olen iloinen ja ylpeä, että saamme Eelis Rytkösen johtamaan tätä työtä. Hän tuo tiimiimme käytännön työssä kehittynyttä osaamista osallistavasta suunnittelusta sekä tieteeseen nojaavaa ymmärrystä kiinteistö- ja ravintola-alan kestävyyshaasteista ja niiden ratkaisuista”, sanoo Ylvan toimitusjohtaja Leea Tolvas.

”Ylvan työ vastuullisuuden eteen näkyy ja kuuluu. Olen seurannut innolla etenkin Lyyra-hankkeessa kehitettyjä uusia ratkaisuja sekä Myöhä-vegaaniravintolan lanseerausta. Ylvan historia ja omistajarakenne on ainutlaatuinen, ja vaade vastuullisuuden edistämiseen tulee omistajalta asti. On innostavaa päästä tekemään töitä yrityksessä, jossa kunnianhimon taso on mahdollista nostaa todella korkealle”, kertoo Eelis Rytkönen.

Toimialojen konventioiden ravistelu on Ylvan vastuullisuustyön ytimessä

Vastuullisuus on ollut merkittävässä roolissa Ylvan liiketoiminnassa koko yrityksen olemassaolon ajan. Uraauurtava työ kestävän ruokamurroksen, rakentamisen hiilineutraaliuden sekä rakennustyömaiden inklusiivisuuden eteen on kerännyt huomiota ja kiitosta jopa kansainvälisellä tasolla asti.

”Olemme kokoamme suurempi toimija, joka näyttää teoillaan esimerkkiä molemmille toimialoillemme. Vaikuttavuus on vastuullisuustyömme ytimessä, mitä uusi Chief Impact Leader -roolikin korostaa,” Tolvas sanoo.

Rytkönen tahtoo osoittaa, että rakennus- ja ravintola-alalla on mahdollista tehdä nykyistä vastuullisempaa liiketoimintaa siten, että se on myös taloudellisesti kannattavaa.

”Tilojen käyttöasteen nostaminen on yksi esimerkki siitä, miten ympäristön ja liiketoiminnan edut kulkevat käsi kädessä. Mitä tehokkaammin tilat ovat käytössä vuorokauden ympäri, sitä vähemmän ne kuormittavat ympäristöä ja sitä vähemmän on tarve rakentaa täysin uutta tilaa”, Rytkönen kertoo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Leea Tolvas
Toimitusjohtaja, Ylva
+358 50 400 0323
leea.tolvas@ylva.fi

Kuvat

Eelis Rytkönen aloittaa 13.9.2023 Ylvan vastuullisuudesta vastaavana johtajana.
Eelis Rytkönen aloittaa 13.9.2023 Ylvan vastuullisuudesta vastaavana johtajana.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Ylva Palvelut Oy
Kaivokatu 10 A, 3. krs, PL 1099
00101 Helsinki

Ylvan tavoitteena on ylihuomisen Helsingin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Ylvan omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta. Olemme olleet jo 150 vuotta rakentamassa helsinkiläisille kaupunkia, jossa ihmiset ja ideat kohtaavat. Kannattavuus tarkoittaa meille pitkäjänteisiä päätöksiä, jotka mahdollistavat seuraavat 150 vuotta. Ainutlaatuinen taustamme edellyttää meiltä edelläkävijyyttä avoimuudessa ja vastuullisuudessa sekä sitoutumista Helsingin kehittämiseen. www.ylva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ylva Palvelut Oy

Opiskelijat ovat pyörittäneet ravintolatoimintaa Helsingissä jo 70 vuotta: UniCafe juhlii tänään syntymäpäiviään7.9.2023 07:46:00 EEST | Tiedote

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ravintolaliiketoiminnan perustamisesta tulee 7. syyskuuta kuluneeksi 70 vuotta. Ravintolatoiminta sai alkunsa 1950-luvulla yhteiskunnallisesta tarpeesta: opiskelijoille ei ollut kaupungissa tarjolla riittävän edullista mutta kuitenkin ravitsevaa ruokaa. UniCafen juhlavuosi on esillä myös Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme