Hedin Automotive Oy

Erä MG:n sähköautoja Hedin Automotiven valikoimaan kesäkuusta alkaen

Jaa
Hedin Automotive tuo Suomeen rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja. Laajasta mallistosta, houkuttelevasta hintapositiosta, erinomaisesta toimintamatkasta sekä kattavasta takuusta tunnetut MG-täyssähköautot ovat yksiä Ruotsin myydyimmistä täyssähköautoista, ja ne tulevat myyntiin Hedin Automotiven myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Hedin Automotive vastaa jatkossa myös MG-autojen huollosta Suomessa.

– Tätä uutista niin asiakkaamme kuin me Hedinillä olemme odottaneet! Tuomme suomalaisille erittäin houkuttelevan ja kilpailukykyisen sähköautovaihtoehdon, jota markkinoilla ei ole aiemmin ollut, kertoo Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

Houkuttelevan hintaposition lisäksi MG-täyssähköautot ovat myös ominaisuuksiltaan erittäin kilpailukykyiset. Sähköautojen laaja mallisto käsittää muun muassa MG4:n, joka on markkinoiden selvästi edullisin täyssähköauto, ja MG5:n, joka on markkinoiden ainoa täyssähköinen farmariauto. Modernien sähköautojen mukaisesti MG:n sähköautojen toimintamatka on pitkä, mallista riippuen jopa yli 400 kilometriä. Autoilla on seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin kattava takuu. ­­Hedin Automotive ottaa MG-täyssähköautojen täyden huolto- ja korjausvastuun koko verkostonsa laajuudella, ja henkilöstö kaikissa toimipisteissä koulutetaan myymään ja huoltamaan niitä.

­­­– Uskon, että MG kiinnostaa täyssähköautosta haaveilevia suomalaisia laajasti etenkin monipuolisen mallistonsa ja kilpailukykyisen hintansa ansiosta. Autot ovat saatavilla heti, mikä myös vaikuttaa monen ostopäätökseen. Tuomalla uusia sähköisiä vaihtoehtoja Suomen markkinalle tavoittelemme luonnollisesti myös autojen vilkkaampaa myyntiä, Mykrä sanoo.

MG-täyssähköautojen myynnin Suomessa mahdollistaa Hedin Mobility Group.

– Halusimme tarttua konsernin tarjoamaan mahdollisuuteen nimenomaan asiakkaidemme vuoksi. Rajattu MG-täyssähköauton erä on hankittu Hedin Mobility Groupiin kuuluvalta Hedin Bil AB:lta, joka on MG:n jälleenmyyjä Ruotsissa. Konserniin niin ikään kuuluva Hedin MG Sweden AB on merkin maahantuoja Ruotsissa. Uudet ja täysin ajamattomat autot on siksi ensirekisteröity Ruotsiin ennen Suomen markkinalle tuomista, Mykrä avaa taustoja.

Suomessa myyntiin tulevat MG-täyssähkömallit ovat MG4, MG5, ZS ja Marvel R. Autot ovat esillä kaikissa Hedin Automotive Oy:n myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Helsingissä Herttoniemen toimipisteeseen avataan myös MG-täyssähköautojen Showroom. 

Hintatiedot:

  • MG4 Standard, alk. 27 900 €
  • MG5 Comfort SR, alk. 29 900 €
  • MG ZS EV Comfort, alk. 34 900 €
  • MG Marvel R Luxury, alk. 42 900 €
 

Tutustu Suomen MG-mallistoon: www.hedinautomotive.fi/MG tai koko mallistoon https://www.mg.co.uk

KUTSU TOIMITTAJILLE

Hedin Automotive järjestää median edustajille MG-täyssähköautojen tutustumis- ja koeajotilaisuuden keskiviikkona 21.6.2023 klo 10–12 Herttoniemessä Helsingissä. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hedin Automotive Oy
Hedin Automotive Oy
Mekaanikonkatu 12
00880 Helsinki

010 214 8100http://www.hedinautomotive.fi

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa seitsemäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi  

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Luksusluokan Hongqi SUV täydentämään Hedin Automotiven täyssähköautojen merkkivalikoimaa16.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Hedin Automotiven täyssähköautomerkkien valikoima laajenee entuudestaan, kun yhtiö aloittaa kiinalaisten Hongqi-luksusautojen myynnin Suomessa. Hongqi on FAW-autonvalmistajan merkki ja se on valmistanut eksklusiivisia premium-luokan autoja jo vuodesta 1958. Suomessa myytävä malli on Hongqi E-HS9, jota valmistetaan sekä 7-paikkaisena Premium-mallina että 6-paikkaisena Exclusive-mallina.

Suomalaiset hurmaantuivat kohtuuhintaisesta täyssähköautosta – syksyn aikana on myyty jo yli 500 MG-täyssähköautoa23.10.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Hedin Automotive aloitti MG-täyssähköautojen myynnin Suomessa heinäkuussa 2023. Laaja mallisto, houkutteleva hintapositio, erinomainen toimintamatka sekä kattava takuu on aktivoinut suomalaiset autokaupoille. Nyt Hedin Automotive on myynyt jo yli 500 MG-täyssähköautoa. Myydyin automalli on MG4, näppärän kokoinen täyssähköinen crossover.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme