Bamla Agency

Emilia Mikkola nimitetty Kulttuuritalon toimitusjohtajaksi

Jaa

Maailman johtava viihde-elämysten, tapahtumapaikkapalveluiden ja tapahtumastrategioiden tuottaja ASM Global on nimittänyt Emilia Mikkolan Helsingin Kulttuuritalon toimitusjohtajaksi. ASM Global laajensi toimintaansa Suomen markkinoille toukokuussa 2023, kun se otti Kulttuuritalon tapahtumatuotannon vastuulleen.

Mikkola tuo mukanaan laajan kokemuksen tapahtuma-alalta – Mikkola on vastannut suurtapahtumatuotannoista sekä toiminut johtotehtävissä live-viihdetuotannon parissa. Mikkola on myös ollut mukana yli 30 tapahtuman ja festivaalin suunnittelussa ja toteutuksessa ympäri Suomea ja Eurooppaa 15 vuoden ajan. Hän toimi muun muassa tapahtumajohtajana Suomen suurimmassa pelitapahtuma Assemblyssa, jossa hän vastasi tapahtuman ja tapahtumaliiketoiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä. Mikkola on työskennellyt myös Flow-festivaalin tuotantopäällikkönä kymmenen vuoden ajan. Mikkolan aikana festivaali kasvoi merkittävästi, saavuttaen asemansa yhtenä festivaalikesän suosituimmista tapahtumista.

ASM Globalin Euroopan toimintojen johtaja Marie Lindqvist kommentoi: "On hienoa saada Emilia mukaan tukemaan ASM Globalin laajentumista Suomen markkinoilla. Kulttuuritalo on kulttuurisesti rikas ja rakastettu paikka Helsingissä, ja sen menestyksen rakentamiseen tarvitaan alan parhaat osaajat. Emilian laaja kokemus eri kokoisten tapahtumien järjestämisestä tukee erinomaisesti monipuolisesta tapahtumatarjonnastaan tunnetun Kulttuuritalon kehittämistä. Toivotamme Emilian lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!”

Kulttuuritalon toimitusjohtaja Emilia Mikkola kommentoi: "Kulttuuritalon johtaminen ja kehittäminen on aidosti unelmatyöni. Kulttuuritalo on ikoninen ja arvostettu tapahtumatila täynnä loputtomia mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on tarjota monipuolista ja korkealaatuista ohjelmaa ja kokemuksia ympäri vuoden. Viime vuosina useat pääkaupunkiseudun konserttisalit ovat sulkeneet ovensa ja ensiluokkaisista tapahtumatiloista on ollut puutetta. Haluamme vahvistaa Kulttuuritalon asemaa pääkaupunkiseudun kiinnostavimpana tapahtumatilana ja  panostaa juuri sen toimivuuden kehittämiseen.”

Mikkola siirtyy lähemmäs 70-vuotiaan Kulttuuritalon toimitusjohtajaksi mielenkiintoisena aikana. Suomalaisen arkkitehtuurin suunnannäyttäjä Alvar Aallon suunnittelema ikoninen helsinkiläinen tapahtumapaikka uudistuu. Uudistuksen myötä Kulttuuritalosta rakentuu entistä houkuttelevampi tapahtumatila uusille sukupolville ja entistä laajemmalle yleisölle. ASM Globalin asiantuntemuksen tuella ja Mikkolan johdolla Kulttuuritalo tarjoaa jatkossa genret ylittäviä elämyksiä aina modernin kulttuurin tapahtumista konsertteihin, live-musiikkiin ja klubi-iltoihin sekä tapahtuma-alan parhaat tilat. Kulttuuritaloon on rakenteilla myös uusi 300-paikkainen klubitila. Huippumodernissa klubitilassa voi järjestää live-musiikkitapahtumia, klubi-iltoja, DJ- ja striimauskeikkoja, mikä laajentaa ja monipuolistaa entisestään Kulttuuritalon tarjontaa eri yleisöille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvaaja Marek Sabogal
Kuvaaja Marek Sabogal
Lataa

Linkit

ASM Global

ASM Global on maailman johtava viihde-elämysten tuottaja ja maailmanlaajuinen markkinajohtaja tapahtumapaikkojen, tapahtumien strategian sekä hallinnoinnin alalla. ASM Global tarjoaa paikallisesti räätälöityjä tapahtumaratkaisuja ja huipputeknologiaa, joiden avulla tapahtumapaikkojen omistajat voivat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset. Yrityksen huippuluokan tapahtumapaikkaverkosto ulottuu viidelle mantereelle, ja sen asiakkaisiin kuuluu yli 350 maailman arvostetuinta areenaa, stadionia, kokous- ja messukeskusta sekä esittävän taiteen tapahtumapaikkaa.
www.asmglobal.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bamla Agency

Measurlabsille 2,5 miljoonan euron rahoitus – mahdollistaa uusien innovaatioiden sujuvan tuotetestaamisen1.9.2023 09:33:26 EEST | Tiedote

Suomalainen laboratorioanalyyseja ja testauspalveluita tarjoava Measurlabs on kerännyt uuden 2,5 miljoonan euron rahoituksen. Measurlabsin alusta mahdollistaa yrityksille sujuvan laadunvarmistuksen ja tarvittavat testit tutkimus- ja kehitystyöhön. Rahoituskierrosta johti kansainvälinen aikaisen vaiheen sijoittaja VentureFriends ja mukana olivat myös aiemmat sijoittajat Lifeline Ventures, Tesi ja Curus. Uuden rahoituksen myötä Measurlabs laajentuu kunnianhimoisesti uusiin maihin osana kansainvälistymisstrategiaansa.

Silo AI ja Combient yhdistävät voimansa – Euroopan johtava yksityinen tekoälylaboratorio jatkaa kansainvälistä laajentumistaan6.7.2023 10:12:08 EEST | Tiedote

Silo AI, yksi Euroopan suurimmista yksityisistä tekoälylaboratorioista, ja Combient Group, eri teollisuusalojen yritysten johtava yhteistyöverkosto Pohjoismaissa, aloittavat strategisen yhteistyön. Osana yhteistyötä Silo AI ostaa Combientin tekoäly-yhtiön Combient Mixin ja vahvistaa näin asemaansa yhtenä Euroopan johtavista yksityisistä tekoälylaboratorioista. Silo AI:n ja Combientin yhteistyön tavoitteena kiihdyttää tekoälyn käyttöönottoa teollisuudessa ja lisätä näin Euroopan kilpailukykyä.

Ekologisista kylpyhuonetuotteistaan tunnettu Woodio sai yli 16 miljoonan euron kasvurahoituksen29.6.2023 09:48:17 EEST | Tiedote

Suomalainen materiaaliteknologia- ja designyritys Woodio on kerännyt 16,3 miljoonan euron kasvurahoituksen liiketoiminnan skaalaamiseen ja kansainvälistymiseen UB Forest Industry Green Growth Fund -pääomarahastolta ja Euroopan Innovaationeuvostolta. Kierroksella oli mukana myös aikaisempia sijoittajia. Woodio on tunnettu ekologisista kylpyhuonetuotteistaan, joihin käytetään yrityksen kehittämää innovatiivista puukomposiittimateriaalia, Woodio®-materiaalia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme