Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Muhoksen myymälä avaa entistä ehompana

Jaa

HalpaHallin Muhoksen myymälä avaa ovensa uudistettuna perjantaina 9. kesäkuuta. Myymälä on kokenut merkittäviä uudistuksia tuotejärjestyksessä, visuaalisessa ilmeessä ja asiakaskierron sujuvuudessa.

Toukokuussa remontissa ollut Muhoksen myymälä on saanut uusimman HalpaHalli-konseptin mukaisen ilmeen. Käytävien leventäminen ja tuotteiden looginen järjestys helpottavat asiakkaiden liikkumista myymälässä. Lisäksi hintaviestintä on entistä selkeämpää. Tuotevalikoimaa on päivitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeita niin arjessa kuin sesongissakin.

- Myymälään tuli nyt selkeät, avarat ja ohjaavat käytävät. Se nopeuttaa ja sujuvoittaa asiointia. Keittiökin näkyy osastolta paremmin, kun seinää oikaistiin, myymäläpäällikkö Hennariikka Hinttala kertoo. – Itse iloitsen eniten siitä, miten kausitavaroita saa nyt kivasti esille. Esimerkiksi kesäkalusteilla ja pyörillä on paljon isompi esittelyalue, eikä oheistavaroita tarvitse etsiä kaukaa, vaan ne ovat siinä samalla alueella. - Asiakkailta olemme saaneet kiitosta myymälän avaruudesta. On tosi hyvä tunnelma avata uudistunut myymälä!

Muhoksen myymälä on rakennettu vuonna 2013. Pinta-alaa myymälässä on noin 4500 neliötä. Asiakkaita palvelee tänä kesänä noin neljänkymmenen työntekijän joukko.

Avajaisten kunniaksi myymälässä tarjotaan munkkikahvit ja arvotaan ostoskierroksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHallin Kalajoen myymälä avaa remontin jälkeen uudistuneena7.9.2023 08:49:26 EEST | Tiedote

HalpaHallin remontin jälkeen uudistuneen Kalajoen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 8. syyskuuta. Remontti kesti kolmisen viikkoa, ja siinä myymälä sai uuden, avaran ilmeen. Myymälässä on levennetty käytäviä ja tuotu ajankohtaisia tuotteita niiden varrelle helposti saataville. Tuotevalikoima on suunniteltu palvelemaan niin arjen kuin sesonkien tarpeita. Myös hintaviestintää on selkiytetty. Uudistukset helpottavat asiointia ja sujuvoittavat myös myymälähenkilöstön työtä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme