Wapice Oy

Ohjelmistoyhtiö Wapice solminut oman paikallisen työehtosopimuksen

Jaa

Wapice on neuvotellut henkilöstönsä edustajien ja ammattiliiton kanssa ensimmäisen yrityskohtaisen työehtosopimuksen. Neuvottelutuloksen ovat 22.6.2023 hyväksyneet sopijaosapuolina olevat liitot Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry sekä Tietoala ry. 

Sopimus on rakennettu yhteistyössä luottamushenkilöiden, työntekijöiden ja ammattiliittojen edustajien kanssa.

Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen kommentoi tuoreen sopimuksen julkaisua seuraavasti: "Sopimuksesta on käytetty Wapicella työnimeä "parempi sopimus", ja siinä on useita lisäetuja ja parannuksia. Erityisesti sopimuksessa on huomioitu perhe- ja opiskelijamyönteisyys. Tavoitteena on ollut kaataa raja-aitoja ja lisätä aitoa vuoropuhelua henkilöstön kanssa, ja tässä koemme onnistuneemme. " 

Uusi työehtosopimus astuu voimaan 22.6.2023 ja on voimassa 31.12.2023 saakka ja tämän jälkeen toistaiseksi. Sopimus tarkistetaan ja arvioidaan vuosittain varmistaen sen ajantasaisuuden. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki Wapicen noin 360 työntekijää. 

Lisätietoja: 

Pasi Tuominen

Toimitusjohtaja

Wapice Oy

puh. 040 579 3932

pasi.tuominen@wapice.com


Antti Reijonen

People & Culture Manager

Wapice Oy

puh. 050 410 1151

antti.reijonen@wapice.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Wapice on vuonna 1999 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävämme on toimia asiakkaidemme teknologia­partnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Työllistämme Suomessa yli 330 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Wapice luo älykkäämmän tulevaisuuden jo tänään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wapice Oy

Elinvoimaiseksi kaupungiksi Signifyn ja IoT-TICKETin avulla – älykkäät kaupunkiratkaisut pienentävät hiilijalanjälkeä ja parantavat kaupungin vetovoimaa5.4.2024 18:01:44 EEST | Tiedote

Helsinki, Suomi – Signify (Euronext: LIGHT), maailman johtava valaistuksen asiantuntija, ja IoT-TICKET, kansainvälisesti palkittu älykaupunkialusta, tarjoavat valmiita ratkaisuja kaupungeille, joiden tavoitteena on entistä elinvoimaisempi tulevaisuus. Signifyn BrightSitesilla voidaan kaupungeissa ottaa käyttöön langaton verkkoyhteys kustannustehokkaasti, ja IoT-TICKETillä voidaan muuntaa kaupungin sovelluksista kerätty datavirta vaikkapa tarkemmaksi liikennelaskennaksi, pysäköinnin optimoinniksi, ennakoivaksi valaistuksenhallinnaksi tai tehokkaammaksi kiinteistöjen ja ulkoalueiden ylläpidoksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye