Power Finland Oy

Power avaa nelinkertaiseksi kasvatetun Itiksen myymälän 9.8. – Suomen ensimmäinen POWER+ -myymälä tuo elämykset ja käytetyn elektroniikan saman katon alle

Jaa

Kodinelektroniikkaketju Power avaa Suomen ensimmäisen POWER+ -myymälän Itikseen. Uuden konseptin myymälä yhdistää elämyksellisyyden, tapahtumat, kokemukset ja kiertotalouden. Avajaisissa tarjoukset kohtaavat vaikuttajien kanssa yhteistyössä luodun elämyksellisen ohjelman.

Pelaaminen saa oman osastonsa Itiksen POWER+ -myymälässä. Kuva: Jonne Mokki
Pelaaminen saa oman osastonsa Itiksen POWER+ -myymälässä. Kuva: Jonne Mokki

Uuden konseptin POWER+ -myymälät ovat perusmyymälöitä kooltaan suurempia ja mahdollistavat elämykselliset asiakaskohtaamiset. Tuotteita saadaan entistä enemmän esille ja asiakkaiden testattavaksi. Suomen suurimmaksi Power-myymäläksi kasvaneet tilat mahdollistavat tapahtumien ja tuotelanseerausten järjestämisen. 3800 neliön lattiapinta-alan ansiosta Itiksen uudessa myymälässä on entistä enemmän erityisosastoja, esimerkiksi omat osastonsa pelaamiselle ja keittiöille sekä elektroniikkabrändien shop-in-shopeja.

Samalla käytetty elektroniikka eli RePOWER-tuotteet tulevat entistä näkyvämmin osaksi osastojen valikoimaa. Käytetyt tuotteet ovat esillä samalla osastolla kuin upouudet tuotteet; eivät omana nurkkauksenaan myymälässä. Näin normalisoidaan käytetyn ostamista ja kuluttaja voi löytää käytetyn tuotteen samalta osastolta, josta hän etsisi uutta tuotetta. 
”Kun käytetyt tuotteet ovat osana normaalivalikoimaa, asiakas voi yllättyä käytetyn tuotteen hinta–laatusuhteesta. Käytettyjen tuotteiden markkinoilla kuluttajat haluavat myös mieluusti nähdä itse, missä kunnossa käytetty puhelin, kannettava tai tabletti on. Suuressa myymälässä kattavan käytettyjen tuotteiden valikoiman esilläpito on mahdollista”, Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Uusi myymälä työllistää uusia myyjiä ja viitoittaa Powerin kasvuhakuista asemaa Suomessa. 
”Vaikka markkinatilanne on haastava, kasvutavoitteemme eivät ole kyykänneet. Haluamme tuoda hinnoittelun ylivoimaa laajalle Suomeen ja tarjota elämyksellisen ostokokemuksen, jonka ansiosta asiakas löytää tarpeisiinsa parhaiten sopivat ratkaisut”, Saviluoto kertoo.

Power Itiksen avajaisia vietetään 9.8.2023 klo 8.00 alkaen. Ainutkertaisten tarjousten lisäksi avajaistapahtumassa on tarjolla elämyksiä vaikuttajayhteistyön ja yhteistyöohjelman saattelemana. Huumorikaksikko Blokessin kokoamalta SuperPOWER-nimeä kantavalta vaikuttajatiimiltä on luvassa erikoistaitojen esittelyjä, pelikonsolimittelöitä, yllätyksiä ja tunnelman nostatusta. Avajaisissa mukana ovat Windows95Man, Tinke, Eki ja Khaled.
Lisää tietoa avajaisista: https://www.power.fi/itis/

Uuden myymälän osoite: 

Power Itis
Itäkatu 1-5, 00930 Helsinki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Keittiöt saavat oman osastonsa Itiksen POWER+ -myymälässä. Kuva: Jonne Mokki
Keittiöt saavat oman osastonsa Itiksen POWER+ -myymälässä. Kuva: Jonne Mokki
Lataa
Power Itiksen Gaming-osasto tarjoilee elämyksiä pelaajille. Kuva: Jonne Mokki
Power Itiksen Gaming-osasto tarjoilee elämyksiä pelaajille. Kuva: Jonne Mokki
Lataa
Itäkeskuksen Power-myymälästä löytyy 3800 neliötä lattiapinta-alaa. Kuva: Jonne Mokki
Itäkeskuksen Power-myymälästä löytyy 3800 neliötä lattiapinta-alaa. Kuva: Jonne Mokki
Lataa

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on lähes 1,5 miljardia euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä aina sama hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on yli 40 Power-myymälää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Power Finland Oy

Kiertotalouden kyselytutkimus: suomalaiset ovat esimerkillisiä kierrättäjiä, mutta 66,9 % jättää elektroniikan kierrättämättä – onko raha paras kannuste, joka saisi suomalaiset osallistumaan elektroniikan kiertotalouteen?9.5.2023 07:20:00 EEST | Tiedote

Suomalaiset kokevat olevansa kierrättäjinä esimerkillisen taitavia ja aktiivisia. Silti elektroniikka ei päädy kiertoon. Suomen kiertotaloudelle ja luonnonvarojen kestävälle käytölle kierrätysinnon kasvattaminen olisi kriittistä. Kodinelektroniikkaketju Power vastaa haasteeseen RePOWER-palvelulla, jossa asiakas saa hyvityksen elektroniikkalaitteista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme