Aviador Kustannus

Esikoisrunokokoelma tutkii etäisyyksiä ja perspektiivejä ääripäisen kielen keinoin

Jaa
Raahessa syntyneen, nykyään Turussa asuvan Jarno Rajalammen kokoelma Marsiin muuttaneen ihmisen koti-ikävä heijastelee kirjoittajansa elämän suuria suunnanmuutoksia fiktiivisyyden ja omaelämäkerrallisuuden kautta.
Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt

Jarno Rajalammen runokokoelma Marsiin muuttaneen ihmisen koti-ikävä on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Runokokoelma Marsiin muuttaneen ihmisen koti-ikävä on tutkielma etäisyyksistä ja niiden synnyttämistä perspektiiveistä. Runon minä kulkee sekä painovoimasta ja ajasta vapaana että myös niihin tiukasti kääriytyen. Teoksen teemat liukuvat abstraktista konkreettiseen ja fiktiivisestä omaelämäkerralliseen. Kieli sukkuloi arvoituksellisen ja suoran sekä herkän ja groteskin ääripäissä. Teoksen varrella on sekä toden- että epätodentuntuisia kohtaamisia.

”kuopan lähelle tulee koju

jossa myydään lippuja

maksua vastaan

saat kurkistaa tai hypätä”

Raahessa syntynyt ja sittemmin turkulaistunut Jarno Rajalampi (s. 1983) on kirjallisuustieteen maisteri ja markkinoinnin tradenomi, jonka elämää ovat sävyttäneet pitkät matkat ja näyttävät suunnanmuutokset. Kaikesta tästä löytyy rippeitä hänen esikoisrunoteoksestaan.

Rajalampi on Runo-Kaarina -finalisti ja futisbloggari, joka on kirjoittanut enemmän tai vähemmän koko elämänsä ajan.

RAJALAMPI, JARNO : Marsiin muuttaneen ihmisen koti-ikävä
144 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523811966
Ilmestymisaika: Heinäkuu 2023

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt
Lataa
Jarno Rajalammen kuva © Ari Haimi
Jarno Rajalammen kuva © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme