Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden talousnäkymät to 10.8.2023 klo 11.00

Jaa
Teknologiateollisuus ry julkistaa tuoreen tilauskanta- ja henkilöstötiedustelun tulokset mediatilaisuudessa torstaina 10.8.2023 klo 11.00.

Miten suomalaisilla vientiyrityksillä menee, miten tilaukset ovat kehittyneet ja millaiset ovat syksyn näkymät? Teknologiateollisuus ry julkistaa tuoreen tilauskanta- ja henkilöstötiedustelun tulokset mediatilaisuudessa, joka järjestetään Teams-kokouksena torstaina 10.8.2023 klo 11.00.

Tarjolla on tuoretta tietoa muun muassa tilausten, tilauskannan, liikevaihdon ja henkilöstömäärän kehityksestä.

Kyselyjen tulokset esittelee johtaja, pääekonomisti Petteri Rautaporras. Tuloksia on arvioimassa myös Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jaakko Hirvola.

Osallistumaan pääset tästä linkistä.

Ilmoitathan osallistumisestasi 7.8. mennessä: masu@teknologiateollisuus.fi tai 0400 510 853.

 
Ystävällisesti,

Taru Jussila
Viestintäjohtaja, Viestintä ja yhteiskuntasuhteet
puh. 0400 510 853

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Teknologiateollisuus ry
Teknologiateollisuus ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 65 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 330 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuus: Hallitusohjelma tukee käännettä kestävän kasvun tielle16.6.2023 18:22:04 EEST | Tiedote

Suomen talous on saatava käännettyä kestävän kasvun tielle. Julkistettu hallitusohjelma vastaa Teknologiateollisuuden mielestä tähän haasteeseen, ja toimiala haluaa omalta osaltaan tukea muodostuvaa hallitusta tärkeiden tavoitteiden saavuttamisessa. Kasvua vauhdittaviin toimiin eli investointien ja viennin edistämiseen, TKI-rahoituksen kasvattamiseen ja osaamiseen sekä osaajien saatavuuteen on syytä paneutua ripeästi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme