Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Hailuodon ja Oulun välisen linja-autoliikenteen liikennöitsijä vaihtuu

Jaa
Hailuodon ja Oulun välisen linjan 59 uutena liikennöitsijänä toimii 14.7.2023 alkaen Oubus Oy. Liikenne jatkuu linjalla keskeytyksettä liikennöitsijän vaihtumisesta huolimatta.

V. Alamäki Oy:n konkurssipesä liikennöi linjan 59 vuorot vielä torstaina 13.7.2023. ELY-keskus on hankkinut korvaavan liikenteen, jonka liikennöitsijänä on Oubus Oy. Oubus Oy aloittaa linjan liikennöinnin perjantaina 14.7.2023. Vuorojen aikataulut ja reitit pysyvät ennallaan.

Hankinnalla on pyritty varmistamaan Oulun seudun liikenteen (OSL) lipputuotteiden toimivuus. Mikäli lipputuotteiden toiminnassa ilmenee häiriöitä, pyritään häiriöt korjaamaan mahdollisimman pian. Oubus Oy:n kanssa solmittu liikennöintisopimus on voimassa 31.12.2023 asti, ja liikenne kilpailutetaan uudestaan syksyllä 2023 pidemmällä sopimuksella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakaspalautteet: Liikenteen asiakaspalvelu, www.palautevayla.fi/aspa tai 0295 020 600
Median yhteydenotot: Joukkoliikennevastaava Samuli Kallio, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, p. 0295 038 000

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

0295 038 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Luomutuotannon päivää juhlitaan lauantaina – alan kehittämiseen kaivataan uusia avauksia22.9.2023 13:22:01 EEST | Tiedote

Euroopan unionin luomutuotannon päivää juhlitaan lauantaina 23.9.2023 toista kertaa. Maa- ja metsätalousministeriön mukaan luomutuotanto on tärkeä osa kestävää ruokajärjestelmää ja huoltovarmuutta. Lisäksi se ylläpitää luonnon monimuotoisuutta. Luomutuotannossa ei käytetä kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita, joten luomu ei ole ulkomaisten tuotantopanosten varassa.

Lähiruokapäivänä 9.9. Pohjois-Pohjanmaalla kuusi käyntikohdetta4.9.2023 13:34:34 EEST | Tiedote

Mistä suomalainen ruoka tulee? Millaisia tuotteita Pohjois-Pohjanmaalla tuotetaan? Mitä muuta mielenkiintoista maaseudulta löytyy? Muun muassa näihin kysymyksiin voit saada vastauksen valtakunnallisen Lähiruokapäivän tapahtumissa lauantaina 9.9.2023! Pohjois-Pohjanmaalla on mukana ainakin kuusi Lähiruokapäivän käyntikohdetta – kohteita voi tulla enemmänkin, sillä järjestäjäksi saa ilmoittautua tapahtumapäivään saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme