Hankkija Oy

CLAAS täydentää leikkuupuimuriperhettään täysin uudella EVION-mallisarjalla

Jaa

CLAASin TRION- ja LEXION-sarjoja pienemmässä EVIONissa on viisi kohlinta ja se täydentää hyvin CLAASin puimurivalikoimaa Suomalaisilla maatiloilla. EVION-mallisarja koostuu kolmesta täysin uudesta puimurista.

Lisätietoja:

Olli Korhonen, tuoteryhmäpäällikkö, puhelin 010 76 83033, olli.korhonen@hankkija.fi,

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hankkija Oy

Takaisinveto: USG- ratsastuskypärä, malli USG Comfort Training Z13, erä 20/42922.12.2023 15:06:04 EET | Tiedote

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on havainnut USG United Sportproducts Germany GmbH- ratsastuskypärässä turvallisuutta vaarantavan puutteen. Turvallisuutta vaarantava puute on, että tuotetta käytettäessä on vaara, että ratsastuskypärä ei suojaa onnettomuustilanteessa kypärille asetettujen EU-normien mukaisella tavalla. Tuotteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Hankkija parantaa rehutuotannon tehokkuutta – investoi Kotkaan14.11.2023 09:00:26 EET | Tiedote

Hankkija tehostaa rehuvalmistustaan siirtämällä hevosrehujen, energiarehujen ja rakeisten kivennäisten valmistuksen Säkylän tehtaasta Kotkaan. Suurin osa, kaksi kolmasosaa Säkylän tuotannosta siirretään Kotkaan. Tuotannon keskittämisellä haetaan kustannussäästöjä ja tuotannon tehostamista. Kotkassa hyödynnetään olemassa olevia tuotantolinjoja ja sinne investoidaan noin 1,5 miljoonaa euroa mm. raaka-ainesiiloihin ja säkityslinjaan. Päätös vahvistaa Kotkan asemaa Hankkijan kolmantena merkittävänä rehutehtaana. Säkylässä tuotetut jauheiset kivennäiset valmistaa jatkossa konserniin kuuluva Vilomix Baltic.

Uudet ruokintapalvelut muuttavat perinteisen rehuyhtiön lähes täyden palvelun asiantuntijataloksi8.11.2023 14:40:00 EET | Tiedote

Hankkijan uudet ruokintapalvelut mahdollistavat maitotilojen ja Hankkijan ruokintatiimin entistä tiiviimmän ja tavoitteellisemman yhteistyön maidontuotannon kehittämisessä. Kolme uutta ruokintapalvelua Online-Onnikki, Tulos-Tuulikki ja Muutos-Mustikki sekä Raaka-ainemarkkinat-palvelu ovat tuotantoeläinrehuja valmistavien yritysten toimialalla täysin uusia palvelukokonaisuuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye