HögforsGST Oy

Petteri Tarkio on nimitetty lämmitysteknologiayhtiö HögforsGST:n myyntijohtajaksi

Jaa
Lämmitysteknologiayhtiö HögforsGST on nimittänyt myyntijohtajakseen Petteri Tarkion. Tarkio ottaa vetovastuun HögforsGST:n kotimaan myynnin johtamisesta ja kehittämisestä.
Petteri Tarkio
Petteri Tarkio

LVI- ja talotekniikka-alalla mittavan kokemuksen hankkinut Tarkio siirtyy HögforsGST:lle Swegon Oy:sta, jossa hän oli liiketoimintayksikön vetovastuussa. Aiempaa työhistoriaa Tarkiolle on kertynyt myös muun muassa Onnisen, Halton Oy:n sekä Knauf Oy:n palveluksesta erilaisista myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä. Tarkio on koulutukseltaan MBA ja LVI-insinööri.

— Petteri tuo mukanaan laajan verkoston ja syvällisen ymmärryksen alan markkinoista. Hänen osaamisensa tulee tuomaan tärkeän vahvistuksen yrityksemme johtoon. Lisäksi Petterin motivaatio ja kiinnostus alan kehittämiseksi sopivat täydellisesti yrityksemme arvoihin, HögforsGST:n toimitusjohtaja Antti Hartman iloitsee.

Myös Tarkio itse on motivoitunut liittymään HögforsGST:n kasvavaan joukkoon.

– HögforsGST:ssä minua viehättävät erityisesti yrityksen kotimaisuus ja sen innovatiiviset tuotteet. Odotan innolla mahdollisuutta päästä työskentelemään uusien kollegoiden kanssa ja oppimaan uutta lämmönjakelusta alan innovatiivisimmassa yrityksessä, Tarkio toteaa.

Petteri Tarkio aloittaa myyntijohtajan tehtävässä 1.8.2023 ja liittyy HögforsGST:n johtoryhmään.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Petteri Tarkio
Petteri Tarkio
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HögforsGST Oy
HögforsGST Oy
Koskentie 65
79100 Leppävirta

0400 738 030, info.fi@hogforsgst.comhttps://hogforsgst.com/fi

HögforsGST Oy on suomalainen, korkeatasoisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Olemme Pohjoismaiden johtava lämmönjakokeskustoimittaja, jonka kehittämät modernit Fiksu- ja HybridHEAT-lämmitysratkaisut vähentävät lämmityksen päästöjä ja kustannuksia. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa Leppävirran tehtaallamme, missä myös pääkonttorimme sijaitsee. Yrityksellämme on kattava myyntiverkosto ympäri Suomen sekä tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa. Työllistämme yhteensä 150 alan ammattilaista ja merkittävä osuus yli 30 miljoonan euron liikevaihdostamme tulee viennistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HögforsGST Oy