Uutuuskappale “Frisson Trigger” on sävelletty varmistamaan kylmät väreet

Jaa
Frisson Trigger sisältää lukuisia musiikillisia valintoja, joiden tiedetään aiheuttavan kuuntelijalle fyysisiä tunnereaktioita. Uutuuskappale on nyt ladattavissa Apple Music -palvelusta.
Frisson Trigger -kappale pääsee parhaiten oikeuksiinsa Sonos Era 300 -tilaäänikaiuttimella, joka ympäröi kuuntelijan musiikilla.
Frisson Trigger -kappale pääsee parhaiten oikeuksiinsa Sonos Era 300 -tilaäänikaiuttimella, joka ympäröi kuuntelijan musiikilla.

Äänielämysbrändi Sonos on yhdessä yhdysvaltalaisen tuottaja-lauluntekijä Eric J. Dubowskyn kanssa perehtynyt musiikin kuuntelusta syntyviin fyysisiin tunnereaktioihin, eli erilaisten ääniraitojen aiheuttamiin niin sanottuihin kylmiin väreisiin. Kyseessä on psykofysiologinen reaktio, miellyttävä tunne, johon liittyy muun muassa ihon pistelyä, vilunväristyksiä ja pupillien laajenemista. 

Grammy-palkittu Dubowsky on tehnyt “Frisson Trigger” -nimisen kappaleen, joka on suunniteltu nimenomaan maksimoimaan jännitystä ja tuntemuksia. Kappaleeseen on tarkoituksella lisätty musiikillisia valintoja, kuten odottamattomia harmonioita ja melodian vaihteluita, joiden on tieteellisesti todistettu aiheuttavan fyysisiä reaktioita kehossa.

“Haluan saada ihmiset emotionaalisesti kosketuksiin musiikin kanssa. Perehdyin tutkimuksiin musiikin kuuntelun aiheuttamista fyysisistä tunnereaktioista, jonka perusteella lisäsin Frisson Trigger -kappaleeseen mahdollisimman monia sitä edistäviä musiikillisia elementtejä. Olemme havainneet, että kuuntelijoiden hermoreaktiot ovat huipussaan kappaleen eri kohdissa, joten kokemus on aina täysin henkilökohtainen”, Eric J. Dubowsky kertoo. 

Sonos on tunnettu laadukkaista kodin äänentoistolaitteista, jotka mahdollistavat immersiivisen, kuuntelijan ympäröivän äänielämyksen. Sonosin tavoitteena on luoda kuuntelijoille intiimejä kokemuksia ja saada musiikki kuulostamaan juuri siltä kuin artisti haluaisi sen kuulostavan. 

"Me Sonosilla inspiroidumme innovaatioista, jotka voivat muuttaa ihmisten tapoja kuunnella ja auttaa heitä tuntemaan entistä vahvempia tunteita rakastamiensa artistien ja kappaleiden parissa. Lanseerasimme keväällä uuden Era 300 -kaiuttimen, joka on Sonosin ensimmäinen tilaääntä varten rakennettu älykaiutin. Se edustaa äänentoiston uutta aikakautta ja ympäröi kuuntelijan musiikilla ennennäkemättömällä tavalla”, kertoo Sonosin äänielämyksistä vastaava musiikkituottaja ja multi-instrumentalisti Giles Martin.

Frisson Trigger -kappale on ladattavissa Apple Music -palvelusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, tuotelainat ja haastattelupyynnöt:


Jenni Pöyry
Mellakka
jenni.poyry@mellakka.fi

Kuvat

Frisson Trigger -kappale pääsee parhaiten oikeuksiinsa Sonos Era 300 -tilaäänikaiuttimella, joka ympäröi kuuntelijan musiikilla.
Frisson Trigger -kappale pääsee parhaiten oikeuksiinsa Sonos Era 300 -tilaäänikaiuttimella, joka ympäröi kuuntelijan musiikilla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sonos (Nasdaq: SONO) on maailman johtava äänielämyksiin erikoistunut yhtiö. Sonosia pidetään monihuoneisen langattoman kotiteatteriäänen kehittäjänä. Sonosin innovaatiot tarjoavat ihmisille parempia kuuntelukokemuksia ja helpon pääsyn lempisisältöihinsä. Vertaansa vailla oleva äänikokemus, tarkoin suunniteltu muotoiluestetiikka, helppokäyttöisyys ja avoin alusta takaavat sen, että Sonosin tuottama laaja-alainen äänisisältö on kaikkien ulottuvilla. Sonosin pääkonttori sijaitsee Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Lue lisää: www.sonos.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sonos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye