Suomen Jazzliitto ry

Jazz-Espan ilmaiskonsertit Espan lavalla heinä-elokuun taitteessa

Jaa

Vuotuinen Suomen Jazzliiton järjestämä Jazz-Espa-konserttisarja tuo kotimaista huippujazzia Esplanadin puistoon 31 heinäkuuta - 5 elokuuta.

Jazz-Espa tarjoilee yhteensä 17 kokoonpanon verran ajankohtaista kotimaista jazzia Helsingin ytimessä Espan lavalla. Konsertit järjestetään arkisin klo 13.00, klo 16.00 ja klo 17.30. Lauantain konsertit ovat klo 13.00 ja klo 14.30. Konsertit ovat ilmaisia, ikärajattomia ja niihin on esteetön pääsy. Jazz-Espa on ulkoilmatapahtuma ja konserteilla on säävaraus. 

Jazz-Espan ohjelmistossa nähdään muun muassa all-star -kokoonpano Valtteri Laurell Nonet feat. Antti Sarpila, upeaa vokaalijazzia esittävä Signe, kotimaisen jazzin legenda Eero Koivistoinen kvartetteineen sekä Grammy-palkitun rumpalin Joe Perin johtama Perillä. Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan Jazz-Espan kotisivuilta. 

Jazz-Espan virallisia jatkoja vietetään torstaina 3.8. klo 19 eteenpäin Groteskin terassilla, missä illan esiintyjänä nähdään Dalindeo. Illassa viihdyttävät myös DJ A. Myllykoski sekä DJ Lauri Kavallus.  

Jazz-Espan hiilijalanjälki mitattiin osana elävän musiikin ilmastolaskentaa vuonna 2022. Jazzliitolle myönnettiin viime vuonna Ekokompassi sertifikaatti ja kaudella 2022–2024 Jazzliitto on sitoutunut vähentämään tuotantojensa kasvihuonekaasupäästöjä. Jazz-Espan ympäristötoimista voit lukea lisää Jazz-Espan kotisivuilta osoitteesta www.jazzespa.fi. 

Suomen Jazzliitto ry tuottaa Jazz-Espan Helsingin Kulttuurikeskuksen tuella. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Savoy-teatteri, Ravintola Kappeli, Grotesk Helsinki, Grand Rental Oy sekä Pop & Jazz Konservatorio.   

Lisätiedot, kuvat ja haastattelupyynnöt:   
Sheri Toivomäki   
Tuottaja   
Suomen Jazzliitto – Jazz-Espa   
sheri.toivomaki@jazzfinland.fi   
Puh. 040 0535 760   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vuonna 1966 perustettu Suomen Jazzliitto ry on tärkein jazzin edunvalvoja ja kattojärjestö Suomessa. Jazzliitto toimii alueellisesti 47 jäsenyhteisönsä kautta sekä ylläpitää Jazz Finland -sivustoa, joka on suomijazzin tärkein tiedotuskanava, tietopankki ja konserttikalenteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Jazzliitto ry

UNESCOn Kansainvälinen jazzpäivä juhlii jälleen jazzmusiikkia rauhan ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun sanansaattajana 30.4.24.4.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

30.4. juhlitaan jälleen UNESCOn Kansainvälistä jazzpäivää. Jazzin taiteellisen itseisarvon lisäksi päivän viestin ydin on rauhan, kulttuurienvälisen yhteistyön sekä ihmisarvon ja ihmisoikeuksien kunnioittamisessa. Suomessa viestiä vie eteenpäin Suomen Jazzliiton viikon kestävällä Jazzpäivä-kampanjalla, jonka kasvoina tänä vuonna loistavat jazzlegendat Olli Ahvenlahti ja Iro Haarla.

UNESCOn Kansainvälinen jazzpäivä juhlistaa vappuaattona jazzmusiikkia rauhan ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun sanansaattajana25.4.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

30.4. vietettävä UNESCOn Kansainvälinen jazzpäivä juhlii jazzmusiikkia ja sen roolia kulttuurienvälisen vuoropuhelun sekä rauhan viestinviejänä. Tapahtumapäivänä järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia ympäri maailmaa. Suomessa päivän viestiä vie eteenpäin Suomen Jazzliiton Jazzpäivä-kampanja, jossa ovat mukana muusikot Timo Lassy ja Kaisa Mäensivu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme