Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Uusi viikonlopun joukkoliikenneyhteys Kannuksesta Lestijärvelle

Jaa
Yhteysvälillä Lestijärvi – Toholampi – Kannus aloittaa elokuussa uusia bussivuoroja viikonloppuisin. Uusien vuorojen tarkoitus on mahdollistaa viikonlopun liityntäyhteydet junalle. Ajantasaiset reitit ja aikataulut löytyvät helposti ja kätevästi sähköisistä reittioppaista, kuten valtakunnallinen reittiopas opas.matka.fi.
Uusi viikonlopun joukkoliikenneyhteys Kannuksesta Lestijärvelle
Uusi viikonlopun joukkoliikenneyhteys Kannuksesta Lestijärvelle

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen tavoitteena on tarjota viikonlopun liityntäyhteyksiä junille myös etäällä pääradasta sijaitsevista kunnista tarpeen mukaan. Tarve uusille vuoroille on lähtenyt ELY-keskuksen toteuttamasta palvelutasomäärittelystä sekä kuntien kanssa käydyistä keskusteluista.

Elokuun 7. päivä alkavasta viikosta lähtien Lestijärveltä ja Toholammilta pääsee perjantaisin ja sunnuntaisin Kannukseen, josta on junayhteys sekä etelään, että pohjoiseen. Uusien vuorojen aikataulut ovat seuraavat:

LESTIJÄRVI - TOHOLAMPI – KANNUS

-          253A LESTIJÄRVI - TOHOLAMPI - KANNUS                 P+, SS+               1645–1735

-          253B KANNUS - TOHOLAMPI - LESTIJÄRVI                  P+, SS+               1815–1910

Liikenteenharjoittaja: Liikenne Huovari Oy

Ajopäivämerkintöjen selitteet:

- P+ Kouluvuoden aikana perjantaisin ja aattopäivisin.

- SS+ Kouluvuoden aikana sunnuntaisin ja pyhäpäivinä, kahden peräkkäisen pyhäpäivän sattuessa ajetaan vain jälkimmäisenä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Miika Hautala, joukkoliikennevastaava, puh. 0295 027 767
Valtteri Massenko, joukkoliikenteen projektipäällikkö, puh. 0295 027 727
sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Uusi viikonlopun joukkoliikenneyhteys Kannuksesta Lestijärvelle
Uusi viikonlopun joukkoliikenneyhteys Kannuksesta Lestijärvelle
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Päätoimipaikka Seinäjoki: Alvar Aallon katu 8, PL 156
Vaasa: Wolffintie 35 | Kokkola: Pitkänsillankatu 15

0295 027 500http://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Haluamme edistää alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme työtämme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

ELY-keskusten valtakunnallisia tiedotteita voit lukea täältä: ELY-keskukset

NTM-centralen i Södra Österbotten är en branschövergripande, regional aktör. Vi vill främja livskraft, hållbar tillväxt, en god framtid samt välstånd och intern säkerhet i regionen. Vi sköter uppgifter i anslutning till näringslivet, miljön och trafiken för våra kunders, dvs. människors, företags och sammanslutningars bästa. Vi är verksamma utöver i Södra Österbotten även i Österbotten och Mellersta Österbotten i fråga om miljö- och trafikfrågor.

NTM-centralernas riksomfattande pressmeddelanden kan du läsa här: NTM-centralerna

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut YVA-yhteysviranomaisen perustellun päätelmän Metsä Board Oyj:n Kaskisten kartonkitehtaan YVA-selostuksesta (Pohjanmaa)27.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Metsä Board Oyj suunnittelee Kaskisiin kartonkitehdasta, joka sijoittuu nykyisen kemihierretehtaan kanssa samalle tehdasalueelle. Lisäksi tarkastellaan nykyiselle jätevesien purkupisteelle kahta vaihtoehtoista purkupistettä joko Tallvarpenin lahdella tai Ådskärin ja Tunngrundin välisellä merialueella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme