Basam Books

Hölmöläiset seikkailevat digimaailmassa uudessa lastenkirjassa!

Jaa
Nerokas ja helppolukuinen lastenkirja valloittaa huumorillaan. Kirjan teemoja ovat mm. ilmastonmuutoksen torjuminen ja älypuhelimen vastuullinen vuorovaikutus.
Basam Books (2023)
Basam Books (2023)

Miten hölmöläiset selviävät digimaailmassa?

Hölmöläistarinoita on kerrottu eri maissa vuosisatojen kuluessa siellä, missä ihmiset kokoontuvat ja nauravat.

Kirjailija Pamela Mandart ja virolainen kuvittaja Andres Varustin potkaisevat hölmöläiset 2020-luvulle keksimään ratkaisuja teknologian syheröihin.

Nykyaikaan sovitetut hölmöläistarinat ovat arvokasta ja laadultaan universaalia kansanperinnettä. Joukossa on myös täysin uusia tarinoita. Pamela Mandart havainnoi kriittisesti globaalin yhteiskunnan muutokset huumorin kääntein.

Hemmo Hölmöläinen digimaailmassa on jatkoa kirjasarjan Hemmo ja hölmöläiset teokselle. Huumorikirjan oivalliset tarinat esitellään isohkolla fontilla, joka palkitsee äskettäin lukemaan oppineiden lasten suomenkielen taitojen haltuunottoa.

Kuvitusnäyttely Hemmo Hölmöläinen digimaailmassa kiertää Suomen kirjastoissa elokuusta 2023 alkaen ja jatkuen vuoden 2024 ajan.

 
 

Avainsanat

Kuvat

Basam Books (2023)
Basam Books (2023)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme